Follow us

Πρίγκιπας Κάρολος | Το συγκινητικό μήνυμά του για τις φωτιές στην Ελλάδα

"Ήταν εφιάλτης να βλέπω τον κάποτε μπλε ουρανό πάνω από την Πελοπόννησο, την Αττική και την Εύβοια να γίνεται σκούρο πορτοκαλί".

πρίγκιπας Κάρολος Splash News/Ideal Image

Λόγω της αγάπης του για την Ελλάδα, οι φωτιές στην Εύβοια, την Πελλοπόνησο και την Αττική δεν άφησαν ασυγκίνητο τον πρίγκιπα Κάρολο.

Γενέθλια για τον γιο της Δέσποινας Βανδή | Δες την τρυφερή ανάρτησή της

Το προφίλ του Clarence House στο Instagram δημοσίευσε λοιπόν φωτογραφίες από τις φωτιές με μια πολύ συγκινητική λεζάντα: "Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει γράψει ένα άρθρο στην Daily Mail για την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής. Αναφερόμενος στις καταστροφικές φωτιές που έχουν ξεσπάσει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία γράφει:

Ήταν εφιάλτης να βλέπω τον κάποτε μπλε ουρανό πάνω από την Πελοπόννησο, την Αττική και την Εύβοια να γίνεται σκούρο πορτοκαλί όταν χιλιόμετρο με χιλιόμετρο καόγονταν δάση και αγροκτήματα, τα οποία κατάπιναν οι φλόγες, με αποτέλεσμα να χάνονται ζωές, να υπάρχουν τραυματισμοί και να καταστρέφεται η ζωή και το σπίτι τόσων ανθρώπων.

Εδώ και καιρό σκεφτόμουν ότι αυτή η πρόκληση είναι πολύ δύσκολη για να την αντιμετωπίσει μία χώρα μόνη της. Οι Βρετανοί πυροσβέστες κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν στην Ελλάδα, αλλά όλοι θα πρέπει να είμαστε στην πρώτοι γραμμή τώρα για να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή στο σύνολό της".

H Μαρία Νικόλτσιου κουρεύτηκε ξανά (πολύ) | Δες το νέο à la garçonne κούρεμά της

Δες την ανάρτησή του:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ