Follow us

Η Φαίη Σκορδά μάς συστήνει τον τράπερ ανιψιό της που συναγωνίζεται τον Snik

Άκουσε τα τραγούδια του.

Φαίη Σκορδά

Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης φαίνεται πως πέρασε η Φαίη Σκορδά χθες το Σάββατο, όπως μαρτυρούν τα stories της στο Instagram. Στο πιο ενδιαφέρον εξ αυτών, η παρουσιάστρια ποζάρει αγκαλιά με τον ανηψιό της και μας κινεί την περιέργεια.

Πώς ήταν και πώς έγινε | Οι αλλαγές στην εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα

Ποιος είναι ο ανηψιός της Φαίης Σκορδάς;

Loading...

Ο Ιωσήφ, γνωστός και ως Joex, είναι φοιτητής Νομικής, ωστόσο μάχεται για μια μεγάλη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού και πιο συγκεκριμένα του τράπινγκ.

Ο Joex έχει κάνει ήδη τα πρώτα βήματά του στο χώρο με το κανάλι του στο Youtube να μετρά δύο τραγούδια με μερικές χιλιάδες προβολές το καθένα. Η Φαίη Σκορδά έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι πολύ περήφανη για τον ανιψιό της, καθώς γράφει μόνος του τα τραγόυδια του με τη βοήθεια των φίλων του. Η ίδια μάλιστα είχε παίξει κάποια στιγμή ένα από τα τραγούδια του στον αέρα της εκπομπής της, ρωτώντας τους συνεργάτες της: "Ποιος είναι καλύτερος ο Snik ή ο ανιψιός μου;".

Η μικρή "Άννα" από το "Νησί" είναι 21 ετών σήμερα | Δες φωτογραφίες της όμορφης κοπέλας

Στο στιλ, όπως μπορείς, να δεις μοιάζει αρκετά με τον Snik, αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο του Survivor, κάτι που σίγουρα κεντρίζει τον ενδιαφέρον του γυναικείου κοινού.

Δες τη φωτογραφία:

Η Φαίη Σκορδά μάς συστήνει τον τράπερ ανιψιό της που συναγωνίζεται τον Snik

Άκουσε τα τραγούδια του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ