Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Η γλυκιά αντίδραση της πεθεράς, Φιλαρέτης Κομνηνού, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου είναι αναμφίβολα η πιο καλή πεθερά του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα στο νησί της Σύρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι φαινόταν πολύ ευτυχισμένο την ημέρα εκείνη, διασκεδάζοντας κάθε στιγμή μαζί με τους αγαπημένους τους καλεσμένους.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Η πρώτη εμφάνισή τους στη Σύρο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους

Στην τελετή και στο γλέντι που ακολούθησε, φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει η μητέρα του γαμπρού και διάσημη ηθοποιός, Φιλαρέτη Κομνηνού, η οποία εντυπωσίασε με την bohemian εμφάνισή της που συζητήθηκε, κατατάσσοντάς την στις καλοντυμένες της βραδιάς.

Η ηθοποιός έχει δείξει αρκετές φορές πως υποστηρίζει με κάθε τρόπο τη σχέση των δύο παιδιών, που ένωσαν για πάντα τις ζωές τους στον παραμυθένιο καλοκαιρινό γάμο τους. Μάλιστα, η διάσημη πεθερά της Δανάης Μιχαλάκη πριν από μία ημέρα, ανέβασε μία φωτογραφία από τον γάμο του νεαρού ζευγαριού, που ήθελε να μοιραστεί με τους followers της, στην οποία οι νεόνυμφοι απεικονίζονται απόλυτα ευτυχισμένοι. Η ίδια στο caption της έγραψε: "Ο γάμος τους !!! Η αγάπη τους !!!", άκρως συγκινημένη από την ημέρα.

Δες τη φωτογραφία της Φιλαρέτης Κομνηνού: