Follow us

Ευχάριστα νέα από Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο | Το μυστήριο που έγινε στην Κρήτη και τα εντυπωσιακά looks

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Κρήτη για τον γάμο.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος NDP

Με τους διάσημους γάμους και τις βαφτίσεις αυτό το καλοκαίρι να δίνουν και να παίρνουν, ένα ακόμα ζευγάρι της ελληνικής showbiz παραβρέθηκε σε καλοκαιρινή τελετή γάμου σε νησί. Και μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να μην συμμετείχαν στον δικό τους γάμο, όμως έκαναν μία πρόβα τζενεράλε για όταν έρθει η στιγμή τους.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους - Οι λήψεις που δεν είδαμε

Το διάσημο ζευγάρι ταξίδεψε στην Κρήτη για να παραβρεθεί στον γάμο ενός φιλικού ζευγαριού τους, στον οποίο είχαν τον ρόλο των κουμπάρων. Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάντρεψαν τον Θάνο Μαυράκη και την Αποστολία Λυβιάκη, οι οποίοι είναι αθλητές και γνωρίζονται με το ζευγάρι από τον χώρο της γυμναστικής. Οι νεόμυμφοι έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, όμως ήθελαν να επισφραγίσουν την ευτυχία τους με έναν θρησκευτικό γάμο ενώπιον των αγαπημένων τους φίλων.

Όπως είδαμε από τα στόρι που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχε πάρει ζεστά τον ρόλο της κουμπάρας, ούσα παρούσα στην προετοιμασία της νύφης, από τη στιγμή που φόρεσε το νυφικό μέχρι τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Όσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, βρισκόταν στο πλευρό του γαμπρού, όπου μαζί με άλλους φίλους είχαν πάει για να τον "ξυρίσουν" όπως αναφέρει και το σχετικό έθιμο.

Δες παρακάτω το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο:

Loading...
Loading...
Ευχάριστα νέα από Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο | Το μυστήριο που έγινε στην Κρήτη και τα εντυπωσιακά looks
βαλαβάνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ