Follow us

Η Δούκισσα Νομικού έχει την καλύτερη πεθερά - Το εντυπωσιακό δώρο που τής χάρισε

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές της διακοπές στα νησιά των Κυκλάδων.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης

Με φουλ καλοκαιρινή διάθεση, η Δούκισσα Νομικού ύστερα από τη λύση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειάς της στα νησία των Κυκλάδων, όπου επέλεξαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Άννα Πρέλεβιτς & Νικήτας Νομικός | Δες την πρώτη τους κοινή ανάρτηση

Το προφίλ της στο Instagram ήδη έχει πλημμυρίσει με τις πιο πολύχρωμες, καλοκαιρινές λήψεις, απεικονίζοντας την παρουσιάστρια πιο ανανεωμένη από ποτέ. Μάλιστα, η ίδια λατρεύει να αναρτά τα καθημερινά της λουκ, με τα οποία δίνει έμπνευση στις διαδικτυακές της φίλες για τις δικές τους καλοκαιρινές εμφανίσεις. Όμως, μία από αυτές τις εικόνες των καλοκαιρινών της διακοπών, έγινε η αφορμή ο λογαριασμός της να γεμίσει με χιλιάδες σχόλια.

Ο λόγος αποτέλεσε ένα χρωματιστό φόρεμα της Δούκισσας Νομικού, που έκανε τις γυναίκες followers της να αναρωτιούνται από πού το πήρε. Η ίδια χωρίς να θέλει τις απογοητεύσει, τούς απάντησε ευγενικά πως το φόρεμα ήταν δώρο της πεθεράς της, ένα παλιό της φόρεμα που η μητέρα του συζύγου της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, της είχε χαρίσει.

Ειδικότερα, το μοντέλο έγραψε για το εν λόγω φόρεμα : "Κορίτσια με ρωτάτε όλες για το φόρεμα! Είναι ένα παλιό πανέμορφο φόρεμα της πεθεράς μου που μου το χάρισε. Ευτυχώς μου κάνει".

Δείτε την ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ