Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Το υποστηρικτικό σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για τη μεταγραφή της στον Alpha

Η συνομιλία του ερωτευμένου ζευγαριού στο Instagram.

katken NDP Photo Agency

Οι φήμες που ήθελαν τη συνεργασία ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και το κανάλι Open να φτάνει αισίως στο τέλος της επιβεβαιώθηκαν σήμερα, όταν ο Alpha ανακοίνωσε πως η παρουσιάστρια ανήκει πλέον στο δυναμικό του.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του Alpha ανέφερε "Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.
Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες "Α"! Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού! Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη "Καινούργιες" επιτυχίες!"

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία φωτογραφία από τις διακοπές της στην Τήνο και στη λεζάντα έγραψε μερικές από τις σκέψεις της για την επιστροφή στον Alpha.

Συγκεκριμένα, έγραψε "

Έχει επαληθευτεί

Μου λείψατε …κ σε λιγες μερες θα μαστε πάλι μαζί 🙏🏻🥰
Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια, γιατί οι αναμνήσεις, οι στιγμές, οι φιλίες, οι εικόνες από τα τόσα πολλά και όμορφα που έχω ζήσει στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι, τον Alpha @alphatv , μου έρχονται στο μυαλό γεμίζοντας με δυνατά συναισθήματα αυτή την "καινούργια" αρχή…🙏🏻

Κοριτσάκι ακόμα(σχεδόν αγνώριστη 😂) με αγωνία και ενθουσιασμό, ξεκινούσα στο Δέστε Τους, μαζί με τον Νίκο μου και τη Μαρία, σε ένα κανάλι που για μένα, όσα χρόνια και να πέρασαν, έχει πάντα την... Alpha θέση στην καρδιά μου…❤️
Με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό -ναι, και αγωνία, από αυτή τη δημιουργική που σου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι-, περιμένω τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε, γιατί μου λείψατε πολύ αυτό το καλοκαίρι…
Νιώθω συγκίνηση, αλλά και μεγάλη χαρά γιατί αυτό που σας ετοιμάζουμε μαζί με την ομάδα μου θα είναι… σούπερ και περιμένω πως και πως να το μοιραστούμε! ❤️
Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου που είστε δίπλα μου όλα αυτα τα χρονια …χωρίς την αγάπη σας κ την στήριξη σας δεν θα χα καταφέρει τίποτα !
Κ να ξέρετε …σας ακούω σε …όλα…😉(ξέρετε εσείς…)
Ραντεβού στον Alpha ❤ #soon".

Ο σύντροφος της Φίλιππος Τσαγκρίδης έσπευσε να δείξει δημόσια την υποστήριξη του, γράφοντας της "Καλή αρχή, είμαι σίγουρος ότι θα τα πας περίφημα" με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά "love uuuuu".

Το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου | Το υποστηρικτικό σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για τη μεταγραφή της στον Alpha

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Είναι επίσημο | Η Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ