Follow us

Τάκης Μάντης | Ο Ολυμπιονίκης της ιστοπλοΐας παντρεύτηκε την αγαπημένη του - Το εντυπωσιακό νυφικό και πλάνα από το μυστήριο

Και φυσικά ως κουμπάρο του δεν θα μπορούσε παρά να έχει τον συναθλητή του.

MissBloom TEAM
Μάντης γάμος Facebook

Η περίοδος των γάμων βρίσκεται στο πικ της με τους Έλληνες διάσημους να κλείνουν τις εκκρεμότητες που μπορεί να είχαν αναβάλλει την προηγούμενη χρονιά λόγω κορονοϊού, επιλέγοντας το καλοκαίρι του 2021 για να παντρευτούν. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ολυμπιονίκης Τάκης Μάντης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του στο Λουτράκι.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αγκαλιά με το πιο όμορφο νεογέννητο - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ο Μάντης, που είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο στο άθλημα τις ιστοπλοΐας πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει μία λιτή τελετή με ελάχιστους φίλους και συγγενείς και να πει το "ναι" στη σύντροφό του Ελισάβετ.

Τάκης Μάντης | Ο Ολυμπιονίκης της ιστοπλοΐας παντρεύτηκε την αγαπημένη του - Το εντυπωσιακό νυφικό και πλάνα από το μυστήριο
Ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής

Φυσικά, από το πλευρό του δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά ο συναθλητής του, Παύλος Καγιαλής, ο οποίος ήταν και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Το αχτύπητο δίδυμο στο παρελθόν έχουν χαρίσει συγκινητικές στιγμές στον ελληνικό λαό με τις θέσεις που έχουν φέρει όλα αυτά τα χρόνια. Το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχαν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο ενώ φέτος στο Τόκιο βρέθηκαν στην 8η θέση.

Ύστερα, λοιπόν, από μία απαιτητική χρονιά δεδομένης της δύσκολης κατάστασης του κορονοϊού και της όλης προετοιμασίας για το Τόκιο, ο Τάκης Μάντης μπόρεσε να απολαύσει τη στιγμή αυτή με τη σύντροφό του ενώπιον αγαπημένων του φίλων και συγγενών.

Την είδηση του γάμου γνωστοποίησε η επίσημη σελίδα των αθλητών, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την τελετή με το μήνυμα : "Έχουμε γελάσει τόσο πολύ μαζί, αλλά αυτό το σαββατοκύριακο ήταν το καλύτερο που περάσαμε. Κάνε το υπόλοιπο της ζωής σου να είναι το καλύτερο."

Δες τις φωτογραφίες:

"We’ve had so many laughs together but this weekend was one of the best that we ever had. Make the rest of your life...

Posted by MantisKagialis on Tuesday, August 24, 2021

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ