Follow us

Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου | Ο μεγάλος γιος τους έγινε 18 ετών - Πώς είναι σήμερα ο Βασίλης Τσαλίκης

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη έκλεισε τα 18 και οι γονείς του του αφιέρωσαν τις πιο τρυφερές ευχές.

MissBloom TEAM
Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου Instagram

Ο Γιώργος Τσαλίκης πέρα από τις υποχρεώσεις που έχει ως επιτυχημένος τραγουδιστής και αντιδήμαρχος πολιτισμού του δήμου Περιστερίου, πάντα βρίσκει χρόνο για τα τρία παιδιά του, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης | Η αινιγματική ανάρτηση με την αφιέρωση μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια

Χθες, ο μεγαλύτερος γιος του, Βασίλης, είχε τα γενέθλιά του, με τους γονείς του να του εύχονται χρόνια πολλά, αναρτώντας παλιές τους φωτογραφίες μαζί του από την παιδική του ηλικία στο Instagram.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στο caption που συνόδευε τη φωτογραφία: "Έγινες 18 χρονών. Έχω γιο ενήλικα! Το λέω με το ίδιο καμάρι που φώναζα πριν 18 χρόνια στους διαδρόμους του μαιευτηρίου, κλαίγοντας ότι γεννήθηκες γερός, μετά από μια απίστευτη περιπέτεια σαν ταινία. Σε λατρεύω αγόρι μου. Είμαι περήφανος για σένα και θα είμαι για πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνω και να σε στηρίζω!

Γελάω ακόμα με τη χθεσινοβραδινή σου ατάκα στο τηλέφωνο (00:01) και τη μοιράζομαι με τον κόσμο που με ακολουθεί:

- Βασίλη μου χρόνια πολλά αγάπη μου! Μόλις σου έστειλα και μήνυμα…διάβασε το!

- Μπαμπά, είμαι έξω με παρέα…Θα κλάψω;;;"

Loading...

Αλλά και η μητέρα του του αφιέρωσε ένα συγκινητικό κείμενο στον λογαριασμό της στο Instagram: "Μπιλάκο μου που τωρα έγινες 18 που πλέον φτιάχνουμε το καφέ μας, μου κρατάς ακόμα το χέρι και μου λες τα νέα σου .. Παιδάκι μου που γεννήθηκες 2 κιλά πρόωρος και κινδυνεύσαμε και οι δύο τόσο πολύ.. Μεγαλώνουμε μαζί Βασίλη μου, είσαι το πρωτο μας χτυποκάρδι, το πρωτο μας ξενύχτι όταν ψηνόσουνα στον πυρετό, το πρωτο μας παραμύθι, το πρώτο δάκρυ χαράς όταν είπες το ποίημα σου, ο πρώτος πανηγυρισμός όταν πέρασες στο πανεπιστήμιο..Δε φτάνει ένα κείμενο εδώ για να σου πω ποσο σε αγαπάω, πόσο σε λατρεύω και ποσο μας άλλαξες τη ζωή..Σε λατρεύω, γράφω αυτά τα λόγια για την ενηλικίωση σου και πάλι τρέχουν δάκρυα γιατί για σένα τα 18 είναι η πόρτα σου στον κόσμο των ενηλίκων..για μένα τα 18 είναι μόνο ένας αριθμός γιατί θα είσαι για πάντα το πρώτο μου μωράκι, το πρωτο μου παιδάκι ..Καλωσήρθες επίσημα στον κόσμο των "μεγάλων" Βασίλη μας "

Loading...

Πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που έσπευσαν να ευχηθούν στον πρωτότοκο γιο τους, αναρτώντας τα πιο θερμά λόγια. Επιπλέον, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε με τους followers του και μια σημερινή φωτογραφία του γιου του, ο οποίος σβήνει τα κεράκια της τούρτας του.

Δες τη φωτογραφία:

Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου | Ο μεγάλος γιος τους έγινε 18 ετών - Πώς είναι σήμερα ο Βασίλης Τσαλίκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ