Follow us

Αλλαγή στάσης από τον Πέτρο Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή | Θέλει να παρουσιάσει την ιστορία από τη δική του πλευρά

Ύστατη προσπάθεια να πάρει κάποιους με το μέρος του;

MissBloom TEAM
Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Η απόφαση προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν μία δικαίωση για όλες τις γυναίκες που είχαν κακοποιηθεί από τον ηθοποιό αλλά και όλο τον γυναικείο πληθυσμό που στάθηκε στο πλευρό τους. Από την άλλη, ο άλλοτε ακριβοπληρωμένος πρωταγωνιστής της ελληνικής τηλεόρασης, λέγεται πως έχει πάρει πολύ βαριά την κατάσταση, μη μπορώντας να πιστέψει την κατάληξή του.

Η Εύη Δαέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη | "Η δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο"

Ύστερα από την είδηση ότι πρόκειται να δημιουργήσει μία ομάδα ηθοποιών μέσα στη φυλακή με τη βοήθεια του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο σωφρωνιστικό ίδρυμα, νέο δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο ηθοποιός έχει την επιθυμία να μιλήσει μέσα από τη φυλακή. Είτε αυτό θα γίνει μέσω δήλωσης, συνέντευξης, είτε μέσω του δικηγόρου του, ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να παρουσιάσει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά, ίσως ως μια ύστατη προσπάθεια να πάρει κάποιους με το μέρος του.

Να σου θυμίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακίστηκε ύστερα από μία καταγγελία για βιασμό και δύο απόπειρες και άπειρες κατηγορίες από συναδέλφους του για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ