Follow us

Σε όλα μαζί | Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πέτυχαν το απόλυτο #couplegoals (και με τη νέα τους φωτο)

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του, πραγματοποιώντας αναπάντεχα διασκεδαστικές δραστηριότητες.

MissBloom TEAM
Χρύσα Μιχαλοπούλου, Λεωνίδας Κουτσόπουλος Instagram

Και ποιος είπε πως το ψάρεμα δεν είναι μία δραστηριότητα που μπορείς να πραγματοποιήσεις με το άλλο σου μισό; Αντίθετα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου το κάνουν να φαίνεται λες και είναι το καλύτερο ραντεβού που είχαν ποτέ στη ζωή τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη γύρισε το τρέιλερ της εκπομπής της στο πατρικό της μαζί με όλη την οικογένειά της

Το ζευγάρι που είναι εδώ και κάποιους μήνες μαζί, ζει τον έρωτά του ενώ παράλληλα απολαμβάνει τις διακοπές σε νησί της Ελλάδας. Χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα και αφού ήδη η Χρύσα Μιχαλοπούλου πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μία κοινή τους φωτογραφία, ο πιο αγαπημένος σεφ της ελληνικής τηλεόρασης, που την επόμενη τηλεοπτική σεζόν συνεχίζει με το επιτυχημένο πρότζεκτ στον σταθμό του Star, ανέβασε ένα στόρι, όπου είναι με την σύντροφό του και ψαρεύουν.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, το ψάρι που έπιασαν είναι αρκετά μεγάλο, λέγοντας περήφανος και δίνοντας τα εύσημα στην σύντροφό του : "Δούλεψε η συρτούλα, καπετάν Χρύσα Μιχαλοπούλου".

Δες την ανάρτηση:

Σε όλα μαζί | Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πέτυχαν το απόλυτο #couplegoals (και με τη νέα τους φωτο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ