Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα | Μετά την ακύρωση του γάμου ξανά μαζί; - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί μέσα στον Αύγουστο, γεγονός που αναβλήθηκε λίγες ημέρες πριν από την τελετή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ύστερα από την ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωναν τους followers τους πως ο γάμος τους αναβάλλεται, ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, όπως έκαναν λόγο άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον.

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη | Ο πολιτικός γάμος, το εντυπωσιακό νυφικό της εγκυμονούσας και η διάσημη κουμπάρα (pics)

Μάλιστα, ο πρώην ποδοσφαιριστής έσβησε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ του στο Instagram ενώ και οι δύο σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media.

Αυτό μέχρι χθες, που ο παλλαίμαχος αθλητής ανέβασε ένα στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με το οποίο μάλλον ήθελε να υπονοήσει πως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Η αλήθεια είναι πως κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους, όμως οι δημόσιες κινήσεις του έδειχναν ακριβώς αυτό.

Ειδικότερα, το στόρι που ανέβασε ο Λάμπρος Χούτος στον λογαριασμό του ήταν μία κοινή τους φωτογραφία, στην οποια κρατιούνται από το χέρι ενώ κάνουν βόλτα στον δρόμο. Ο ποδοσφαιριστής έγραψε στο caption "Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία", κάνοντας tag την πρώην (ή και πάλι νυν) σύντροφό του. Επιπλέον, το προφίλ του Λάμπρου Χούτου φαίνεται πως ακολουθεί ξανά εκείνο της Ματίνας Ζάρα. Λέτε λοιπόν το ζευγάρι να το ξανασκέφτηκε; Ο χρόνος και μόνο (και τα social media account τους) θα δείξει.

Δες τη φωτογραφία του Λάμπρου Χούτου: