Follow us

Ειρήνη Κολλίδα | Έγινε #instagramofficial με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το παθιασμένο φιλί

Η πρώην παίκτρια της εκπομπής "Φάρμα" είναι ξανά ερωτευμένη!

MissBloom TEAM
Ειρήνη Κολλιδά Instagram

Η Ειρήνη Κολλιδά ύστερα από τη συμμετοχή της στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Φάρμα" - πριν από κάποια χρόνια είχε λάβει μέρος και στο Survivor, από όπου έγινε γνωστή - πήρε τις βαλίτσες της και έκανε ένα ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, ίσως για να θυμηθεί τα παλιά.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά | "Προσβάλλουν με βάναυσο τρόπο την τιμή μου"

Όμως, η διάσημη γυμνάστρια δεν πήγε μόνη της εκεί, αφού πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που επιβεβαιώνει πως είναι σε σχέση. Αν και προτιμά να μην εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, δεδομένου ότι είναι μαμά ενός παιδιού, το οποίο προσπαθεί όσο μπορεί να το προστατεύει από όλα αυτά, έκανε μία εξαίρεση καθώς η Ειρήνη Κολλιδά φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένη.

Με μία φιγούρα που μας θύμισε κάτι από "Dirty Dancing", το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο, να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί, χωρίς να διακρίνουμε καθαρά τα πρόσωπα των συντρόφων. Με την ίδια λογική, ούτε έκανε κάποιο tag, για να μας αποκαλύψει ποιος είναι ο νέος της σύντροφος. Το σημαντικό βέβαια είναι πως είναι πολύ ευτυχισμένη και αυτό για την ώρα μας αρκεί.

Μάλιστα στο caption της φωτογραφίας έγραψε : "Summering", ενώ έβαλε hashtag #coupleyoga, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε αν ο σύντροφός της έχει σχέση με τον χώρο της. Πολύ πιθανόν!

Δες την ανάρτηση της Ειρήνης Κολλιδά:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ