Follow us

Μαρία Βοσκοπούλου | Οι διαφορετικές διακοπές της μετά τον θάνατο του πατέρα της - Η καλοκαιρινή ανάρτηση στο Instagram

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν μήνα, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό.

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκοπούλου | Το φόρεμα της από τα H&M είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν NDP

Τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη του ανεπανάληπτου Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από έναν μήνα ύστερα από επιδείνωση της υγείας του.

Πασχάλης | "Με την Αλίκη θα είμαστε μαζί μέχρι να πεθάνουμε" - Ο γάμος του και το "στιγμιαίο λάθος"

Λίγες ημέρες μετά το μνημόσυνο, με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της να είναι συντετριμμένες από τον χαμό του αγαπημένου τους, η Μαρία Βοσκοπούλου θέλοντας να δείξει πως πέρα από τα άσχημα στη ζωή υπάρχουν και τα ωραία, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Εκμεταλλευόμενη τον χρόνο των διακοπών της για να προσπαθήσει να συνειδητοποιήσει την απώλεια αλλά και συγχρόνως να ξεχαστεί, η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου κατέφυγε στη θάλασσα, εκείνη που είναι τόσο συνδεδεμένη με την ηρεμία και την παιδική ηλικία για να βρει παρηγοριά. Στις λήψεις τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται κάτω από το νερό και να κολυμπάει μαζί με τα ψάρια του βυθού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη λύπη τους για το συμβάν, πλέκοντας το εγκώμιο του πατέρα της.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ