Follow us

Νάντια Μπουλέ | Η πρώτη έξοδός της από το σπίτι 40 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η ανάρτησή της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

MissBloom TEAM
Νάντια Μπουλέ NDP

Η Νάντια Μπουλέ πριν από 40 ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της απέκτησε νέο νόημα. Η νέα μαμά που πρόσφατα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό της, αποκάλυψε μέσω Instagram την πρώτη φορά που βγήκε από το σπίτι μετά τη γέννηση της κόρης της.

Νάντια Μπουλέ | Η φωτογραφία με την κόρη της στην κουζίνα του μίνιμαλ σπιτιού της

Σύμφωνα με το στόρι της, η Νάντια Μπουλέ αναγκάστηκε να βγει για να επισκεφτεί το κομμωτήριο, δεδομένου ότι για μήνες δεν είχε πειράξει τη ρίζα των μαλλιών της. Έτσι, η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία της όπου φαίνεται να ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη κομμωτηρίου, ανανεώνοντας το χρώμα των μαλλιών της.

Μάλιστα, η ηθοποιός έγραψε πως : "Ζω μεγάλες στιγμές! Πρώτη φορά έξω μετά από 40 ημέρες, για να αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν." Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν είχαμε απολαύσει τη Νάντια Μπουλέ στη σειρά "Αγγελική" του Alpha, με τα νέα της σχέδια να μην προβλέπουν κάποιον ρόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, από φθινόπωρο θα τη δούμε στο τιμόνι του DOT, στο πλευρό του Μίνωα Θεοχάρη, από τη στιγμή που η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος αποχώρισαν από το πρότζεκτ.

Δες την ανάρτηση της Νάντιας Μπουλέ:

Νάντια Μπουλέ | Η πρώτη έξοδός της από το σπίτι 40 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ