Follow us

Γιώργος Λέντζας | Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή στην Αυστρία (εικόνα)

Τι συνέβη;

Λέντζας και Στεφανίδη NDP

Ένα καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια διανύει ο Γιώργος Λέντζας, ο οποίος έχει επιλέξει να ταξιδεύσει στην Ευρώπη για τις διακοπές του. Σε ένα από αυτά τα ταξίδια και συγκεκριμένα όσο βρισκόταν στην Αυστρία, του συνέβη ένα ατύχημα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπεσε από το ποδήλατο του,μ μία πτώση που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Χρειάστηκε μάλιστα να κάνει τρία ράμματα.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί αυτή του την εμπειρία με τους διαδικτυακούς του φίλους και έτσι δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο στο οποίο βρέθηκε.

Γιώργος Λέντζας - Χριστίνα Στεφανίδη | Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Στη λεζάντα έγραψε "Ride, crash, get stitches, then ride some more, complaining about the stitches. Trip update: Υποθέτω οι θεοί των ταξιδιών με καταράστηκαν επειδή σταμάτησα να αγοράζω μαγνητάκια ψυγείου. Πλέον στις συζητήσεις για την πανδημία στο Facebook, θα μπορώ να μιλάω και για το εθνικό σύστημα υγείας της Αυστρίας. Αφήνω την χώρα ξέροντας τί γεύση έχει το χώμα και με τρία ράμματα ενθύμιο, αντί για μαγνητάκι. Ευχαριστώ τους γιατρούς”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λέντζα

Γιώργος Λέντζας | Ατύχημα για τον γνωστό παρουσιαστή στην Αυστρία (εικόνα)
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ