Follow us

Αυτό ήταν το παλάτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Σπάνια πλάνα από το σπίτι που ζούσε με τη Βίκυ Σταμάτη και τον γιο τους.

akis NDP Photo Agency

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν δει το φως το δημοσιότητας, ο ίδιος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, ενώ αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Το 2004, ο Άκης Τσοχατζόπουλος παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βίκυ Σταμάτη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η οικογένεια ζούσε για χρόνια σε μία πολυτελή κατοικία σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με το σπίτι τους να έχει γίνει σύμβολο πολυτέλειας και πλούτου.

Το εντυπωσιακό σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη είχε θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, με την εσωτερική του διακόσμηση να είναι κυρίως κλασική με πολλές φωτογραφίες από τη ζωή της οικογένειας. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούσαν ήταν το λευκό και τα ζεστά χρώματα του καφέ.

Θυμίζουμε πως το παλάτι που ζούσαν για χρόνια έχει δημευθεί ως αποτέλεσμα των γνωστών οικονομικών υποθέσεων που είχαν οδηγήσει και τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη φυλακή.

Σπάνια πλάνα από το σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου

Αυτό ήταν το παλάτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου
akis
akis
akis
akis
akis
akis
akis
akis

Δες εδώ το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ