Follow us

Ακης Τσοχατζόπουλος- Βίκυ Σταμάτη | Ο γάμος της χλιδής στο Παρίσι- Τα πρώτα ερωτήματα για τον βίο και την πολιτεία του (pics)

Έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του Κινήματος Άκης Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, "έφυγε" από ανακοπή καρδιάς.

MissBloom TEAM
Βίκυ Σταμ'άτη και Άκης Τσοχατζόπουλος YouTube

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος υπήρξε παντρεμένος δύο φορές. Το 1964 παντρεύτηκε τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ, με την οποία απέκτησε μία κόρη κι έναν γιο.

Το 2004 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με τη Βίκυ Σταμάτη, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι. Μαζί της απέκτησε ένα γιο.

Στις 11 Ιουλίου 2004, ο 65χρονος τότε Άκης Τσοχατζόπουλος αποφασίζει να παντρευτεί την κατά 35 χρόνια νεότερή του Βίκυ Σταμάτη. Αυτό που χαρακτήριζε τον θρησκευτικό γάμο του στο Παρίσι ήταν η χλιδή. Και ήταν αυτός ο γάμος που προκάλεσε τα πρώτα ερωτήματα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ της εποχής για τον βίο και την πολιτεία του συναδέλφου τους, αφού ήταν προφανές ότι τα εισοδήματα του πρώην υπουργού, δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τέτοια πολυτέλεια.

Αλλά θα χρειαστούν πολλά ακόμα χρόνια και κυρίως η έρευνα της δικαιοσύνης για το σπίτι στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, για να αποκαλυφθεί ο χρηματισμός του Ακη Τσοχατζόπουλου από τις εταιρείς παραγωγής οπλικών συστημάτων, αποκαλύψεις που θα τον οδηγήσουν στη φυλακή...

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ