Follow us

"Γιατί δεν υιοθέτησες παιδί από την Ελλάδα;" | Οι έξυπνες απαντήσεις της Χριστίνας Κοντοβά σε αδιάκριτές ερωτήσεις

Η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται ακόμα στην Ουγκάντα.

Xristina Kontova NDP Photo Agency

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη στγμή που η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι από την Ουγκάντα με την ίδια να μένει μόνιμα στη χώρα μέχρι να ολοκληρωθούν τα πάντα. "Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός απο λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου. (...) Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα" είχε γράψει τότε στην ανάρτηση της με τα σχόλια θαυμασμού να είναι πάρα πολύ.

Κατά καιρούς, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τη διαδικασία της υιοθεσίας, αλλά και απαντά σε ερωτήσεις που της κάνουν οι followers της. Πρόσφατα μάλιστα και μετά από μία σειρά instagram stories που ανέβασε η ίδια, δέχτηκε μία πολύ αδιάκριτη ερώτηση. "Γιατί δεν υιοθέτησες παιδί από την Ελλάδα;" ρώτησε κάποιος followers με τη σχεδιάστρια μόδας να δίνει την πιο έξυπνη και αποστομωτική απάντηση "Τι σημασία έχει;".

"Γιατί δεν υιοθέτησες παιδί από την Ελλάδα;" | Οι έξυπνες απαντήσεις της Χριστίνας Κοντοβά σε αδιάκριτές ερωτήσεις

Στη συνέχεια τη ρώτησαν εάν σκέφτεσαι να υιοθετήσει και δεύτερο παιδί από την Ουγκάντα με την ίδια να απαντά πως "Η αλήθεια είναι το σκέφτομαι αλλά το να μείνω άλλους 12 μήνες στην Ουγκάντα (αυτή είναι η διαδικασία) μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή".

kontova

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ