Follow us

Έλενα Ακρίτα | Φωτογραφίες από το κομψό σπίτι της δημοσιογράφου

Η διακόσμηση που έχει επιλέξει για τον χώρο της.

elena akrita NDP Photo Agency

Η Έλενα Ακρίτα έχει διαγράψει μία μακρά πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, έχοντας πετύχει πολλές συνεργασίες με διάσημους τίτλους του ελληνικού Τύπου. Παράλληλα, έχει υπάρχει σεναριογράφος μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών όπως οι σειρές "Βέρα στο Δεξί" και "Τα μυστικά της Εδέμ".

Εκτός από μία γυναίκα με ισχυρή άποψη που δεν φοβάται να εκφράσει την προσωπική της άποψη, η Έλενα Ακρίτα ξεχωρίζει με την αισθητική της. Αυτό αποδεικνύεται και από τον τρόπο που έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σπίτι στο οποίο κατοικεί με τον σύζυγο της, Γιώργο Κυρίτση.

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν στον χώρο είναι το λευκό, το ανοιχτό γκρι, το μαύρο αλλά και το χρυσό, με τη διακόσμηση του σαλονιού να κλέβει τις εντυπώσεις. Όπως γράφει η ίδια σε μία ανάρτηση της στο Instagram "Στο καθιστικό μας μαξιλάρια κεντημένα από τα χεράκια μου. Μετρητό όχι σταμπα παρακαλώ. Το χόμπι μου είναι το κέντημα. Οι γκραβούρες στον τοίχο από την πινακοθήκη της Βουλής των Ελλήνων απεικονίζουν την Ελλάδα του 18ου αιώνα". Η κουζίνα του σπιτιού είναι παραδοσιακή, ενώ όπως φαίνεται σε κάποια πλάνα η Έλενα Ακρίτα αγαπά ιδιαίτερα το Art de la table.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Έλενας Ακρίτα

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ