Follow us

Μορφούλα Ντώνα | Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στις Σπέτσες

Φωτογραφίες από τα δύο Μυστήρια.

morfoula ntona NDP Photo Agency

Η 28η του Αυγούστου είναι μία ημέρα που θα θυμάται για πάντα η Μορφούλα Ντώνα, αφού πραγματοποιήθηκε ο γάμος της και ο βάφτιση του παιδιού της. Η Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και προπονήτρια παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Πατλάκα και στη συνέχεια βάφτισαν τον γιο τους. Τα δύο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας μάλιστα δεν είναι τυχαία, αφού έναν χρόνο πριν στις 28 Αυγούστου 2020 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, συνεπώς χθες έκλεισε τον πρώτο του χρόνο ζωής.

Οι νονοί του μικρού αγοριού ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα ο Νίκος Πλατανισιώτης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τη σύζυγό του, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπετών και η Τίνα Αλευρογιάννη. Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι φίλοι του ζευγαριού στο Instagram, η Μορφούλα Ντώνα φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ με το midi νυφικό της φόρεμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Μορφούλας Ντώνα και του Γιάννη Πατλάκα ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση μαζί με τις κόρες τους, οι οποίοι δημοσίευσαν επίσης μία πολύ όμορφη, οικογενειακή φωτογραφία.

Φωτογραφίες από τα δύο Μυστήρια

Μορφούλα Ντώνα | Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στις Σπέτσες
morfoula ntona
morfoula ntona
morfoula ntona
morfoula ntona

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ