Μορφούλα Ντώνα | Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στις Σπέτσες

Φωτογραφίες από τα δύο Μυστήρια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Η 28η του Αυγούστου είναι μία ημέρα που θα θυμάται για πάντα η Μορφούλα Ντώνα, αφού πραγματοποιήθηκε ο γάμος της και ο βάφτιση του παιδιού της. Η Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και προπονήτρια παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Πατλάκα και στη συνέχεια βάφτισαν τον γιο τους. Τα δύο μυστήρια πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας μάλιστα δεν είναι τυχαία, αφού έναν χρόνο πριν στις 28 Αυγούστου 2020 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, συνεπώς χθες έκλεισε τον πρώτο του χρόνο ζωής.

Οι νονοί του μικρού αγοριού ήταν τέσσερις και συγκεκριμένα ο Νίκος Πλατανισιώτης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με τη σύζυγό του, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπετών και η Τίνα Αλευρογιάννη. Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι φίλοι του ζευγαριού στο Instagram, η Μορφούλα Ντώνα φαίνεται πιο όμορφη από ποτέ με το midi νυφικό της φόρεμα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της Μορφούλας Ντώνα και του Γιάννη Πατλάκα ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας με την Βασιλική Μιλλούση μαζί με τις κόρες τους, οι οποίοι δημοσίευσαν επίσης μία πολύ όμορφη, οικογενειακή φωτογραφία.

Φωτογραφίες από τα δύο Μυστήρια