Follow us

Έλενα Χριστοπούλου | Εκνευρισμένη με το photoshop που γίνεται στις φωτογραφίες του Instagram

"Με το photoshop κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια πάθηση; Γιατί βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram".

elena xristopoulou NDP Photo Agency

Τη δυσαρέσκεια της για τα φίλτρα και το photoshop που κάνουν οι χρήστες των social media και κυρίως του Instagram θέλησε να εκφράσει η Έλενα Χριστοπούλου. Η επιχερηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία σειρά από stories στα οποία εξηγεί πως είναι εν μέρη λογικό να κάνει κάποιος ελάχιστη επεξεργασία στις φωτογραφίες του, χωρίς ωστόσο να φτάνει στην υπερβολή.

Συγκεκριμένα είπε "Θέλω να πω κάτι. Mε το photoshop κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια πάθηση; Γιατί βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram. Είναι ωραία και άλλο όταν βαφόμαστε, άλλο όταν είμαστε άβαφες, άλλο ένα φιλτράκι νορμάλ. Λίγο να λυάνει τις ρυτίδες . Το καταλαβαίνω, αλλά η παραμόρφωση είναι λίγο περίεργη για τον κόσμο. Το σκέφτομαι κι αλλιώς, ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τις ανασφάλειές του, θέλει να είναι κάπως, θέλει να είναι η εικόνα του, το καταλαβαίνω, εντάξει. Αλλά μήπως κάνει κακό στον εαυτό μας να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο από αυτό που είμαστε πραγματικά;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ