Follow us

Το ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου, γενέθλια για τον γιο των Μαραντίνη-Χρηστίδου & όλα τα νέα

Η αναφορά του Στέφανου Μιλάτου στον δυόμιση μηνών γάμο του, οι Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης για βόλτα με τις δίδυμες και το σημαντικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πριν την πρεμιέρα του "Big Brother 2".

MissBloom TEAM
yupi

Το σημαντικό τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας πριν την πρεμιέρα του "Big Brother 2"

Το ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου, γενέθλια για τον γιο των Μαραντίνη-Χρηστίδου & όλα τα νέα

Οι πόρτες του σπιτιού του Μεγάλου Αδερφού άνοιξαν για τους 14 νέους παίκτες επίσημα πριν από μικρό χρονικό διάστημα, στην επίσημη πρεμιέρα του "Big Brother 2”. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν με χαμόγελο και θετική ενέργεια τα νέα πρόσωπα, ωστόσο,όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, οι ευχάριστες εκπλήξεις είχαν αρχίσει πριν την έναρξη της πρεμιέρας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το ξέσπασμα της Εριέττας Κούρκουλου στο Instagram: "Κάποιοι έκριναν ότι "μαζευτήκαμε πολλοί"

Εριέττα Κούρκουλου

Την έντονη αντίδρασ της Εριέττας Κούρκουλου προκάλεσε η απόφαση του Δασαρχείου Πεντέλης για την μείωση του πληθυσμού των αγριογούρουνων στο δάσος της περιοχής.

Η μικρή κόρη του Νίκου Κούρκουλου που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα οικολογίας, περιβάλλοντος, κοινωνίας, ζώων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για όλη αυτή την δράση που προκάλεσε αντιδράσεις και την άτυπη ενέργεια και τοποθέτηση ορισμένων ανθρώπων που θεωρούν ότι "μαζευτήκαμε πολλοί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σίσσυ Χρηστίδου | Ο μικρός γιος της έχει γενέθλια - Η τρυφερή ανάρτησή της

Σίσσυ Χρηστίδου

Μέρα χαράς και γιορτής η σημερινή για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη καθώς ο γιος τους Μιχαήλ-Άγγελος έχει γενέθλια και κλείνει τα 8 του χρόνια. Ο βενιαμίν της οικογένειας Μαραντίνη γεννήθηκε σαν σήμερα το 2013 και η μητέρα του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αναφορά του Στέφανου Μιλάτου στον δυόμιση μηνών γάμο του

Στηβ Μιλάτος

Στην μεγάλη πρεμιέρα του "Big Brother 2” όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό, με χαμόγελο και ειλικρίνεια. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Στέφανος Μιλάτος ο οποίος άνοιξε και εκείνος τα χαρτιά του στον κόσμο. Μεταξύ άλλων, το 29χρονο μοντέλο αναφέρθηκε στον πρόσφατο γάμο του, ο οποίος ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης | Κυριακάτικη βόλτα με τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν κάθε λεπτό της νέας οικογενειακής τους ζωής με τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους, Οι δυο τους δεν τις αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους και προσπαθούν να δημιουργούν οικογενειακές αναμνήσεις παρέα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ