Follow us

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η σπάνια φωτογραφία της εγκυμονούσας με τον σύντροφό της

Με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

MissBloom TEAM
Ευαγγελία Συριοπούλου Instagram

Το πρώτο της παιδί ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο η Ευαγγελία Συριοπούλου, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η νέα φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Στράτος Πατσατζής, δεν βλέπουν την ώρα να υποδεχθούν στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας.

Loading...

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει φροντίσει καθόλη τη διάρκεια της σχέσης του να προστατεύει την προσωπική του ζωή κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τη μέλλουσα μαμά να αναρτά σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους.

Loading...

Το απόγευμα της Κυριακής 29/8 ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια πολύ γλυκιά εξαίρεση αναρτώντας μία λήψη με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην εικόνα, που όπως αποκάλυψε τράβηξε η ανιψιά της χωρίς να το αντιληφθούν, την βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα ενώ ο Στράτος Πατσατζής φιλάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

"Credits στην ανιψούλα μου που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν μπορούσα να μην την ανεβάσω….! #pregnant #summer #family", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Ευαγγελία Συριοπούλου | Η σπάνια φωτογραφία της εγκυμονούσας με τον σύντροφό της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ