Δανάη Μιχαλάκη | Μας δείχνει τις βέρες του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Ένα close-up του κλασικού νυφικού της μανικιούρ.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την ημέρα που θα μείνει για πάντα αξέχαστη στη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, την έβδομη του Αυγούστου. Πρόκειται για την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου επισφραγίζοντας τον έρωτά τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της ηθοποιού, τη Σύρο.

Δανάη Μιχαλάκη | Μας δείχνει τις βέρες του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς εποχής του ANT1 "Άγριες Μέλισσες” και ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού επισημοποίησαν τη σχέση τους έπειτα από δύο σχεδόν χρόνια κοινής πορείας, πραγματοποιώντας τον πολιτικό γάμο τους σε στενό κύκλο συγγενών και φίλων στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου | Το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος των νεόνυμφων

Τις ημέρες αυτές το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία για μήνα του μέλιτος.

Το απόγευμα της Κυριακής λοιπόν, η τηλεοπτική "Δρόσω" έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και τις βέρες του γάμου τους, αναρτώντας μια πολύ ρομαντική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στη σχετική λήψη από την ημέρα του γάμου τους, η Δανάη Μιχαλάκη κρατά το χέρι του Γιώργου Παπαγεωργίου, με την ίδια να γράφει με ρομαντική διάθεση στη λεζάντα της:

"Α! ναι, ξέχασα να σου πω, πως τα στάχυα είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ"

Μάλιστα, είχαμε και την ευκαιρία για ένα κοντινό πλάνο στο νυφικό της μανικιούρ, το οποίο είναι μια διαχρονική bridal επιλογή. Πρόκειται για κλασικό γαλλικό σε οβάλ σχήμα, με λεπτού πάχους λευκή γραμμή σε γαλακτερή-ροζ βάση.

Δανάη Μιχαλάκη | Μας δείχνει τις βέρες του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου