Follow us

Το στιλιστικό ατόπημα της Jennifer Lopez που δύσκολα θα συγχωρέσουμε

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο σόου του οίκου Dolce & Gabbana στη Βενετία με ένα εντυπωσιακό outfit αλλά και το ταμπελάκι με την τιμή του ρούχου.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Για ακόμη μία φορά, η 52χρονη Jennifer Lopez έκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για εκείνη με μία εμφάνιση που άφησε εποχή, καλεσμένη στο show του οίκου Dolce & Gabbana στη Βενετία.

Πρίγκιπας William – Kate Middleton | Μετακομίζουν σε νέο παλάτι;

Και μπορεί οι δημιουργίες του σχεδιαστικού διδύμου με τα μποκάρ και τα φλοράλ patterns να έκλεψαν τις εντυπώσεις, όπως και η κάπα σε απόχρωση βεραμάν που την έκανε να μοιάζει σα βασίλισσα, παίρνοντας τη δόξα από όλες τις άλλες παρευρισκόμενες κυρίες, όμως η Jennifer Lopez υπέπεσε σε ένα στιλιστικό λάθος που ούτε πρωτοεμφανιζόμενη σε βραβεία MTV δεν θα έκανε.

Loading...

Ειδικότερα, η θεά που ακούει και στο ψευδώνυμο, JLo, φεύγοντας από το πολυτελές ξενοδοχείο της, κατευθυνόμενη προς το θαλάσσιο ταξί που θα τη μετέφερε στο παραμυθένιο σετ της επίδειξης, αποκάλυψε πως έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η ίδια βρισκόταν εν κινήσει και όταν ένα δυνατό φύσημα του αέρα της σήκωσε την κάπα, εμφανίστηκε από το πουθενά το ταμπελάκι με την τιμή του ρούχου, το οποίο βρισκόταν εσφαλμένα ακόμα επάνω στη δημιουργία. Όπως ήταν επόμενο, τα φωτογραφικά κλικ έπεσαν βροχή, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν το λάθος της Jennifer Lopez:

Το στιλιστικό ατόπημα της Jennifer Lopez που δύσκολα θα συγχωρέσουμε
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ