Follow us

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης | Γιορτάσαν 2 χρόνια γάμου με μία τρυφερή ανάρτηση

Η τραγουδιστρια ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της με τον σύζυγό της.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης NDP

Δύο χρόνια γάμου έκλεισαν η Ευρυδίκη με τον σύζυγό της, Μπομπ Κατσιώνη, οι οποίοι επέλεξαν να παντρευτούν, πραγματοποιώντας μία πολύ προσωπική τελετή με λίγους φίλους και τη νύφη να φοράει ένα νυφικό διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Κατερίνα Διδασκάλου | Η κατάσταση της υγείας της μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό

Στις 31 Αυγούστου, το ζευγάρι γιόρτασε την επέτειό τους, οι οποίοι παραμένουν μετά από 6 χρόνια σχέσης να είναι το ίδιο ερωτευμένοι. Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια ανήρτησε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, συνοδεύοντάς την με μία πολύ τρυφερή αφιέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη έγραψε: "Η ζωή μαζί σου ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι! Σ’ αγαπώ υπέροχο μου πλάσμα και σ’ ευχαριστώ για κάθε στιγμή που μου χαρίζεις, για όλα τα χαμόγελα, τις δυνατές αγκαλιές, τα φιλιά, τα μπράβο… Γιατί αντέχεις τις αδυναμίες μου και τις ανασφάλειες μου, τις ιδιοτροπίες και τις γκρίνιες μου… Γιατί με θαυμάζεις και μου μαθαίνεις κάθε μέρα να με αγαπώ και να πιστεύω ότι αξίζω τα πάντα και ότι όλα τα μπορώ! Μαζί σου ΟΛΑ τα μπορώ! 31/8/2019-31/8/2021 Και προχωράμε… ‘till death do us part!".

Η Ευρυδίκη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο και τον τραγουδιστή Δημήτρη Κοργιαλά.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ