Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Τα 10 κιλά της εγκυμοσύνης και όσα αποκάλυψε η νέα μαμά

Η influencer έγινε μαμά πριν από λίγους μήνες και προς το παρόν απολαμβάνει τον νέο της ρόλο.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα αν και πρόσφατα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της, δεν μπορεί να αφήσει το κοινό της που την περιμένει με ανυπομονησία στα social media, γι'αυτό αποφάσισε να απαντήσει σε ένα Q&A και ειδικότερα στις ερωτήσεις που φαν της της είχαν στείλει πριν από λίγες ημέρες.

Χριστίνα Μπόμπα | Απαντά στην αρνητική κριτική που δέχτηκε για τη φωτογραφία όπου θηλάζει τα δίδυμα

Φυσικά, μία ερώτηση που αποτελεί η συνηθέστερη που γίνεται στις γυναίκες που μόλις έχουν γεννήσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλό, ήταν σχετικά με τα κιλά της. Η Χριστίνα Μπόμπα που θέλει πάντα να είναι ειλικρινής και δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το νέο της σώμα, καθώς όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ήταν εκείνο που τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, απάντησε πως θέλει να χάσει περίπου 10 κιλά και να ξεκινήσει στο κοντινό μέλλον ξανά τη γυμναστική.

Ειδικότερα, η νέα μαμά δήλωσε πως : "Για μένα χάνονται δύσκολα, έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10, αλλά δεν προσπαθώ ακόμα να χάσω, οι ποσότητες είναι μεγάλες γιατί πεινάω. Δεν γυμνάζομαι γιατί δεν είμαι έτοιμη αλλά προς το παρόν απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα".

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ