Follow us

Mad Clip | Ποιος ήταν ο 34χρονος τράπερ - Η σχέση με παίκτρια του GNTM και η λατρεία για τη μουσική

Ο καλλιτέχνης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα επιστρέφοντας από γάμο φιλικού του ζευγαριού.

MissBloom TEAM
Mad Clip Instagram

Γνωστό το πρωί της Πέμπτης (2/9) έγινε από τα μέσα ενημέρωσης ότι ο ράπερ Mad Clip "έφυγε" από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και εν συνεχεία σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ότι το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα ισχυρίζονται οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει το Thetoc.gr, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματός του. Μάλιστα, χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο Mad Clip διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Αργότερα, διαπιστώθηκε εκεί ο θάνατός του. Όπως μαθαίνουμε μέσα από τα stories που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Πήτερ Αναστασόπουλος με καλλιτεχνικό όνομα Mad Clip γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1987 στη Νέα Υόρκη. Ήταν από τους πιο γνωστούς ράπερ της εγχώριας σκηνής με πολλές επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό του, με άλλους καλλιτέχνες της ραπ αλλά και της ποπ.

Τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Loading...

Από επιτυχία σε επιτυχία

Τραγούδια του είχαν βρεθεί για πάρα πολλές φορές στην κορυφή των trends του YouTube, με επιτυχίες όπως τα Dealer, Kotera, Sinthikes και το viral MAMA να έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια προβολές.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat. Το πρώτο του single Eimai Trelos, τον βοήθησε να κυκλοφορήσει ο ράπερ Τάκι Τσαν σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Loading...
Loading...

Πρόσφατα είχε συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι "Μπορεί"

Loading...

Loading...

Ενώ μια ακόμη συνεργασία του με pop καλλιτέχνιδα, τη Josephine και το τραγούδι "Fimi" σημείωσε επίσης μεγάλη επιτυχία

Loading...

Προσωπική ζωή

Πρόσφατα ο 34χρονος είχε βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των media και με την προσωπική του ζωή, καθώς έγινε γνωστό ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM 2 (μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο).

Ο Mad Clip στην τηλεόραση

Οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει ήταν ελάχιστες, με κυριότερη αυτή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2019 στο The 2Night Show

Αλλά και στον Νίκο Μουτσινά και το "Καλό Μεσημεράκι"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ