Follow us

Snik | Συγκινεί το "αντίο" του στον Mad Clip

Η ανάρτηση για τον φίλο του που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

MissBloom TEAM
Mad Clip-Snik @snikthehustla

Με μια συγκινητική ανάρτηση θέλησε να πει το δικό του "αντίο" ο Snik στον Mad Clip, καλό του φίλο και συνάδελφο, που σε ηλικία 34 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, ο Snik που είχε μάλιστα συνεργαστεί κιόλας με τον τράπερ στο παρελθόν, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: "RIP Super Trapper, ήσουν αληθινός".

Snik | Συγκινεί το "αντίο" του στον Mad Clip

Loading...

Να αναφέρουμε ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ ο Mad Clip επιστρέφοντας από γάμο φιλικού του ζευγαριού, κινούνταν με το αυτοκίνητό του μάρκας Porsche, στην παραλιακή στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο, κοντά στο Καβούρι, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το ΙΧ είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, ενώ η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο τράπερ να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες 12 πυροσβέστες και 4 οχήματα για να τον απεγκλωβίσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ