Follow us

Η Λάουρα Νάργες έχασε 17 κιλά | Η εξομολόγησή της

Ποζάρει με μαγιό και εξηγεί τι κρύβεται πίσω από την ανανεωμένη της σιλουέτα.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες Instagram

Με τον δικό της τρόπο καλωσόρισε τον Σεπτέμβρη και τη νέα εποχή η Λάουρα Νάργες, προβαίνοντας σε ένα body positivity μήνυμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε κακόβουλα σχόλια που έχει λάβει για τα κιλά της, αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να υιοθετήσει ένα πιο ιγιεινό lifestyle.

Η Λάουρα Νάργες έχασε 17 κιλά | Η εξομολόγησή της

Η απόφασή της, όπως εξήγησε, δεν είχε καμία σχέση με τα σχόλια αυτά των haters, αλλά πηγάζει από τη δική της θέληση να κάνει μια αλλαγή και να αισθανθεί καλά με τον εαυτό της και ένα πιο θετικό mindset.

Δες όσα έγραψε στη λεζάντα της

-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου - για 10 δεύτερα βέβαια μόνο 😵🤪), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το "πολύ νερό" αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό ☺️).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! 👊🏼
Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα 🥰

Η Λάουρα Νάργες έχασε 17 κιλά | Η εξομολόγησή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ