Follow us

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο του Mad Clip, επέτειος για Παπαδοπούλου & Πασχαλάκη και όλα τα νέα

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέες δηλώσεις για το "MEGA Καλημέρα", επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό post του γιου του & το trailer του "Game of Chefs" | με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο του Mad Clip, επέτειος για Παπαδοπούλου & Πασχαλάκη και όλα τα νέα

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει ο απρόσμενος θάνατος του 34χρονου trapper Mad Clip από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αγαπημένα του πρόσωπα έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν εκφράζοντας δημόσια τα συλλυπητήρια τους. Μεταξύ αυτών και η νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Game of Chefs" | Δείτε το trailer με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η μεγάλη πρεμιέρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Οι κουζίνες του "Game of Chefs” ανοίγουν, ξεκινώντας έτσι μία μεγάλη μαγειρική αναμέτρηση, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η μεγάλη πρεμιέρα βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας, αφού την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα καλωσορίσει τους επίδοξους παίκτες, με τους τρεις κριτές να αναζητούν το νέο μαγειρικό αστέρι της Ελλάδας. Κρίνοντας από το trailer, η κριτική επιτροπή είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να παλέψει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό post του γιου του

Γιάννης και Αντώνης Βαρδής

Επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή συμπληρώνονται σήμερα καθώς ο μεγάλος συνθέτης κι ερμηνευτής έφυγε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 έπειτα από τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Αντώνης Βαρδής άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην ελληνική μουσική σκηνή τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέες δηλώσεις για το "MEGA Καλημέρα" – Τι είπε για τα "Μεσάνυχτα";

Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη ανυπομονεί για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, την "MEGA Καλημέρα”, της οποίας η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται πολύ σύντομα, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, η λαμπερή παρουσιάστρια θέλησε έδωσε την ευκαιρία στην διαδικτυακή της παρέα να την ρωτήσει ό,τι εκείνη επιθυμεί. Οι ερωτήσεις στράφηκαν γύρω από το νέο τηλεοπτικό της βήμα, χωρίς να λείψει η αναφορά στα "Μεσάνχτα”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου & Αλέξανδρος Πασχαλάκης | Γιορτάζουν δύο χρόνια μαζί

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα αγαπημένο και αχώριστο ζευγάρι, ενώ μετρούν πλέον επισήμως δύο χρόνια κοινής πορείας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει δημόσια τον ενθουσιασμό της για το ευτυχές αυτό γεγονός, χαρίζοντας στο κοινό της ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ