Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο του Mad Clip, επέτειος για Παπαδοπούλου & Πασχαλάκη και όλα τα νέα

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέες δηλώσεις για το "MEGA Καλημέρα", επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό post του γιου του & το trailer του "Game of Chefs" | με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου στη πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο του Mad Clip

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει ο απρόσμενος θάνατος του 34χρονου trapper Mad Clip από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Αγαπημένα του πρόσωπα έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν εκφράζοντας δημόσια τα συλλυπητήρια τους. Μεταξύ αυτών και η νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Game of Chefs" | Δείτε το trailer με την Ντορέττα Παπαδημητρίου! Η μεγάλη πρεμιέρα

Οι κουζίνες του "Game of Chefs” ανοίγουν, ξεκινώντας έτσι μία μεγάλη μαγειρική αναμέτρηση, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η μεγάλη πρεμιέρα βρίσκεται μία ανάσα μακριά μας, αφού την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα καλωσορίσει τους επίδοξους παίκτες, με τους τρεις κριτές να αναζητούν το νέο μαγειρικό αστέρι της Ελλάδας. Κρίνοντας από το trailer, η κριτική επιτροπή είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να παλέψει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή - Το συγκινητικό post του γιου του

Επτά χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή συμπληρώνονται σήμερα καθώς ο μεγάλος συνθέτης κι ερμηνευτής έφυγε στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014 έπειτα από τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Αντώνης Βαρδής άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην ελληνική μουσική σκηνή τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέες δηλώσεις για το "MEGA Καλημέρα" – Τι είπε για τα "Μεσάνυχτα";

Η Ελεονώρα Μελέτη ανυπομονεί για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, την "MEGA Καλημέρα”, της οποίας η μεγάλη πρεμιέρα έρχεται πολύ σύντομα, την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, η λαμπερή παρουσιάστρια θέλησε έδωσε την ευκαιρία στην διαδικτυακή της παρέα να την ρωτήσει ό,τι εκείνη επιθυμεί. Οι ερωτήσεις στράφηκαν γύρω από το νέο τηλεοπτικό της βήμα, χωρίς να λείψει η αναφορά στα "Μεσάνχτα”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου & Αλέξανδρος Πασχαλάκης | Γιορτάζουν δύο χρόνια μαζί

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένα αγαπημένο και αχώριστο ζευγάρι, ενώ μετρούν πλέον επισήμως δύο χρόνια κοινής πορείας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει δημόσια τον ενθουσιασμό της για το ευτυχές αυτό γεγονός, χαρίζοντας στο κοινό της ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr