Follow us

Mad Clip | Η συνάντηση με την πρώην σύντροφό του, Αρετή, λίγες ώρες πριν το τροχαίο

Οι δυο τους ήταν μαζί τέσσερα σχεδόν χρόνια.

MissBloom TEAM
Mad Clip

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Πέμπτης (2/9) η είδηση του θανάτου του ράπερ Mad Clip, τόσο στην οικογένειά του όσο και στον εχγώριο κόσμο της μουσικής και φυσικά τους θαυμαστές του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά από το τραγικό δυστύχημα που είχε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ επέστρεφε από γάμο φιλικού του ζευγαριού, "έφυγε" από τη ζωή προκαλώντας θρήνο στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πάρης Κασιδόκωστας - Τάμτα | Συντετριμμένοι στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Mad Clip (vid)

Ένα από αυτά ήταν και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, με την οποία είχε σχέση για τέσσερα περίπου χρόνια και χώρισαν πριν από έναν σχεδόν μήνα. Μάλιστα σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν και εκείνη στον ίδιο γάμο, όπου όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν η Λία Παπαδοπούλου, συνεργάτιδα του Mad Clip, και ο σύντροφός της Γιώργος Μπενιουδάκης.

Να αναφέρουμε ότι ο τράπερ ήταν πολύ ερωτευμένος με την όμορφη μελαχρινή, έρωτα τον οποίο δεν έκρυβε ούτε σε δηλώσεις του στις κάμερες ούτε στα προσωπικά του social media όπου έκανε συχνά αναρτήσεις μαζί της.

Μάλιστα, για εκείνη είχε γράψει και το τραγούδι με τίτλο "Αρετή".

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονταν κοντά του και τον στήριξαν από τα πρώτα του κιόλας βήματα στη μουσική, πριν γίνει ευρέως γνωστός. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους είχαν φτάσει χωριστά στον γάμο, ενώ όσοι τους είδαν από κοντά αναφέρουν ότι δεν ήταν και λίγες οι φορές που μεταξύ τους αντάλλαξαν κλεφτές ματιές. Μάλιστα, οι περισσότεροι θεωρούν σίγουρο ότι εξακολουθούσε να υπάρχει η φλόγα του έρωτά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ