Follow us

Διάσημοι Έλληνες που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Θάνατοι νέων ανθρώπων που σόκαραν.

MissBloom TEAM
Celebrity troxaia NDP

Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2021 όταν αιφνίδιος θάνατος του τράπερ Mad Clip συγκλόνισε την Ελλάδα και ο λόγος φυσικά ήταν ο τρόπος με τον οποίο ένας από τους διασημότερους Έλληνες έφυγε από τη ζωή. Κάθε χρόνο και σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής από 700-1000 άτομα χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, γεγονός που πρέπει να μας θορυβήσει. O Mad Clip δεν είναι ο μόνος διάσημος Έλληνας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, κάνοντας τη τελευταία βόλτα της ζωής του.

5 Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή σε τροχαίο

Παντελής Παντελίδης

Ήταν μία από τις πιο τραγικές ειδήσεις των τελευταίων ετών. Ο Παντελής Παντελίδης αφού έφτασε στο πικ της καριέρας του, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία και συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο φανατικό κοινό, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, χάνοντας ακαριαία τη ζωή του. Το όχημα βρισκόταν στη Λ. Βουλιαγμένης όταν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

Loading...

Πάνος Ζάρλας

Το πιο πρόσφατο δυστύχημα που συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο του νικητή του Power of Love, Πανου Ζάρλα. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι δεν είχε καταφέρει καλά καλά να συνηθίσει τη δημοτικότητα που του είχε χαρίσει το παιχνίδι και έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 31ης Μαϊου του 2019, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε την ημέρα των γενεθλίων του σε ηλικία 28 ετών.

Loading...

Τόμας Πρωτόπαππας

Ο ηθοποιός που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από τον ρόλο του στη σειρά "Οι Βασιλιάδες" έχασε τη ζωή του ύστερα από ένα ατύχημα που συνέβη στην Αττική Οδό. Ειδικότερα, ο ηθοποιός προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο, στάθμευσε στην άκρη όταν ένα φορτηγάκι εμφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα του Πρωτόπαππα. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλους σοβαρούς τραυματισμούς και πάλεψε για τη ζωή του για σχεδόν 10 εβδομάδες. Τελικά, το απόγευμα της 21ης Μαϊου του 2013 άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Loading...

Άννα Πολάτου

Η Άννα Πολλάτου ήταν Ελληνίδα αθλήτρια και ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής, ενώ τα τελευταία χρόνια δούλευε ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής σε ένα σύλλογο στα Μέγαρα. Στις 17 Μαΐου 2014 σε ηλικία 30 ετών η αθλήτρια έχασε τη ζωή της εξαιτίας ενός αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που προκλήθηκε στην Ε.Ο. Πατρών-Πύργου έξω από την Βάρδα. Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο της στοιχεία που βγήκαν στο φως επιβεβαίωναν πως η αιτία του δυστυχήματος οφειλόταν σε ένα κατασκευαστικό λάθος του αυτοκινήτου.

Loading...

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς που μας άφησε νωρίς, η απώλεια του οποίου δημιούργησε ένα τεράστιο καλλιτεχνικό κενό. Ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του σε θέατρο και τηλεόραση και ερμηνείες που μνημονεύονται μέχρι σήμερα, έχασε μοιραία τη ζωή του στα 31 του χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 2 Δεκεμβρίου του 2008. Πιο συγκεκριμένα, ο Παπαχρόνης οδηγούσε μηχανή κατευθυνόμενος προς τη Συγγρού όταν ένα όχημα τον χτύπησε ξαφνικά με αποτέλεσμα να πέσει στην άσφαλτο. Ο ηθοποιός ακόμα κι αν φορούσε κράνος, το χτύπημα στον αυχένα ήταν αρκετό για να του στερήσει τη ζωή.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ