Follow us

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου | Δες πώς γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, λίγο πριν παντρευτούν

Η τούρτα-υπερπαραγωγή και η υπόσχεση που έδωσαν στη μικρή Μελίτα.

MissBloom TEAM
Ελένη Χατζίδου Instagram

Τα δύο της χρόνια συμπλήρωσε την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου η μοναχοκόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου και οι δύο περήφανοι γονείς ετοίμασαν ένα μίνι οικογενειακό πάρτι για τη μικρή τους πριγκίπισσα.

Η Μελίτα – Δήμητρα έγινε δύο ετών και έσβησε την πιο εντυπωσιακή τούρτα

Με μία τεράστια τούρτα Minnie Mouce, το αγαπημένο ζευγάρι γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο σπίτι του, με τη χαρούμενη μαμά να δίνει μια υπόσχεση στην κόρη της λίγο πριν σβήσει τα δύο της κεράκια: Να το επαναλάβουν με παρόντες και όλους τους φίλους της.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου | Δες πώς γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, λίγο πριν παντρευτούν

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου | Δες πώς γιόρτασαν τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους, λίγο πριν παντρευτούν

Σε σχετική της ανάρτηση η τραγουδίστρια έγραψε για τα γενέθλια της Μελίτας:

Αίμα μου,παιδάκι μου καλό,σήμερα γίνεσαι 2 χρονών!🎂
Είσαι ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωη μας!
Σ αγαπαμε άπειρα κ εύχομαι να μας φωτίζει ο θεός να σε μεγαλώνουμε έτσι ώστε να βγεις ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία

Loading...

Να σου θυμίσουμε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται εν μέσω πυρετωδών προετοιμασιών για τον γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους. Και τα δύο μυστήρια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, μετά από αρκετές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε σχετική της συνέντευξη τον περασμένο Μάιο στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει:

Νομίζω πως έχοντας εμβολιαστεί πλέον, δε θα μας σταματήσει κάτι. Ακυρώσαμε ήδη δυο φορές το γάμο μας, αλλά είμαι βέβαιη ότι τώρα θα πραγματοποιηθεί. Περιμένουμε πως και πως να κάνουμε το πάρτι που ονειρευόμαστε με τους αγαπημένους μας. Θα είναι ένας κλειστός γάμος καθώς θα δώσουν το παρών οι πολύ δικοί μας άνθρωποι, οι συγγενείς μας και θα γίνει στον Πολυχώρο Ονείρων στο Κορωπί. Το νυφικό μου το επιμελείται ο Stylianos – έχουμε κάνει όλες τις πρόβες – και το κοστούμι το έχει αναλάβει ο Τάκης Γιαννέτος. Θα μας παντρέψει η Ειρήνη Ζέη και το μωρό μας θα βαφτίσει ο Θωμάς Παπαδόπουλός και η Άννα Γιαννακοπούλου, οι οποίοι είναι και οι τρεις ξεχωριστοί φίλοι. Η Όλγα Καραβερβέρη είναι η wedding planner και τα έχει αναλάβει όλα λύνοντάς μας τα χέρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ