Follow us

Κατερίνα Ζαρίφη | "Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορoνοϊό"

Η εξομολόγηση για τον πρώην σύντροφό της: "Με τον Γιάννη είμαστε οικογένεια".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Ζαρίφη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Όλα γκουντ" μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη, στα παρασκήνια της φωτογράφισης για την παράσταση Cavewoman. Η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια με τον covid, την απώλεια κιλών, αλλά και τον πρώην σύντροφό της Γιάννη.

Loading...

"Κατέληξα ότι ο ύπνος είναι υπερεκτιμημένος, επίσης όταν είσαι 45 και single έχει και αυτό το θετικό. Δεν έχεις το άγχος για τα παιδιά, τον σύζυγο, το σπίτι. Συνήθως με τον πρώην σύντροφό μου βγαίνουμε για τσίπουρα οπότε τα έχω όλα καλυμμένα. Είμαστε παρέα, οικογένεια πια. Περνάνε τα χρόνια και λες, κοστίζει να τον χάσω από τη ζωή μου. Αν παραμένεις οικογένεια, γιατί να μην το διατηρήσεις;"

Loading...

"Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το "αδυνάτισες”, ούτε το "πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Ο άλλος θέλει να στο πει για καλό αλλά είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ και συν 20 κιλά αγαπούσα τον εαυτό μου και τώρα το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές ημέρες. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ