Follow us

Διπλή χαρά για τη Μαίρη Κατράντζου | Μετά τον γάμο, η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η σχεδιάστρια παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες τον επί 19 χρόνια σύντροφό της.

MissBloom TEAM
Μαίρη Κατράντζου Instagram

Λίγες ημέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο της με τον επί 19 χρόνια σύντροφό της και καθηγητή πανεπιστημίου στον τομέα της νευρολογίας, Μάριο Πολίτη, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια που λατρεύουν οι celebrities του εξωτερικού, Μαίρη Κατράντζου, φέρεται πως είναι έγκυος, σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Η διάσημη κουμπάρα της Μαίρης Κατράντζου

Ειδικότερα, η πολύ καλή της φίλη, Μαρία Λεμονιά, δήλωσε σε γνωστό περιοδικό πως η χαρά για τους νεόνυμφους είναι διπλή, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Απ'ό,τι φαίνεται, η Μαίρη Κατράντζου, εκτός του ότι χρησιμοποίησε το ταλέντο της για να δημιουργήσει ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα για τον εαυτό της, έβαλε όλη της την τέχνη για να κρύψει την εγκυμοσύνη της που κανείς δεν πήρε χαμπάρι από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ειδικότερα, η νύφη φόρεσε μία δημιουργία της που δεν πέρασε απαρατήρητη για την κομψότητα και τα '60s vibes που απέπνεε, την οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι Roger Vivier γόβες που ήταν διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski.

Μάλιστα χθες, η σχεδιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από την τελετή, μαζί με φίλους και συγγενείς.

Δες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ