Follow us

Ανθή Βούλγαρη | Τα αδημοσίευτα πλάνα από τον ροκ γάμο της με αφορμή την επέτειό της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη (pics)

Η πιο εναλλακτική νύφη στην τοποθεσία Πήλιο.

Ανθή Βούλγαρη Instagram

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και έναν χρόνο η Ανθή Βούλγαρη, από τότε δηλαδή που παντρεύτηκε τον επί σειρά ετών αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Το μυστήριο τελέστηκε πριν ακριβώς από έναν χρόνο στο Πήλιο και ο γάμος αν και παραδοσιακός είχε ροκ αλλά και boho πινελιές.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είχαμε δει τότε σε κάποια πλάνα, η δημοσιογράφος, τηρώντας τις παραδόσεις του Πηλίου, και στάμνα με νερό πήρε, και στην εκκλησία με άλογο πήγε και με παραδοσιακή μουσική "ντύθηκε" όλο το σκηνικό. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης και δυο ακόμη φίλοι της νύφης και του γαμπρού.

Σε πιο πρόσφατα νέα τώρα, η εντυπωσιακή δημοσιογράφος του Mega, με αφορμή την επέτειο του γάμου της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία περιελάμβανε αδημοσίευτα πλάνα από το μυστήριο καθώς και μία πολύ τρυφερή λεζάντα:

"Πέρασε κιόλας ένας χρόνος! Η ωραιότερη μέρα της ζωής μου, το δικό μας παραμύθι. Ο δικός μου ιππότης.. Σε ευχαριστώ πολύ @kostaskonstantinidis που είσαι δίπλα μου στις πιο όμορφες και στις πιο δυσκολες στιγμές. Σε λατρεύω! ❤️❤️❤️".

Ακολουθεί η εν λόγω ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ