Follow us

Harry vs William | Ποιος από τους δύο Πρίγκιπες είναι πιο πλούσιος;

Κάποια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας βρίσκονται στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Ποιο από τα δύο αδέρφια κατέχει πιο υψηλή θέση;

MissBloom TEAM
Harry William Splash News/Ideal Image

Η Βασιλική Οικογένεια της Αγγλίας είναι από τις πιο διάσημες βασιλικές δυναστείες στον κόσμο. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, χάρη στην απόφαση του Πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, να εγκαταλείψουν τα προνόμιά τους και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ και, κυρίως, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή τους στην Opra Winfrey, το ενδιαφέρον του κοινού για όσα συμβαίνουν στο Παλάτι έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι γιοι της Diana και του Κάρολου αποτελούν το "νέο αίμα" και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς celebrities παγκοσμίως, αλλά και στις λίστες με τους πιο πλούσιους ανθρώπους.

Ο Harry και η Meghan, που αποφάσισαν να "γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι", εγκαταλείποντας έτσι το εισόδημά τους από τα χρήματα που πληρώνουν ετησίως οι Βρετανοί φορολογούμενοι στη Βασίλισσα, βασίζουν τα έσοδά τους στις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, τις συμφωνίες για έκδοση βιβλίων και δημιουργία τηλεοπτικών προγραμμάτων και στις ομιλίες που δίνουν.

Ο Πρίγκιπας William, από την άλλη, είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου (μετά τον πατέρα το, Κάρολο) και κατά συνέπεια από τα μέλη της οικογένειας που επωφελούνται περισσότερο από τη βασιλική περιουσία. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δεν επιτρέπεται να εργάζεται και να έχει οικονομικά κέρδη από τις δραστηριότητές του, καθώς με τη σύζυγό του Kate Middleton αν και εξακολουθούν να φέρουν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, είναι επίσημα Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Μεγάλης Βρετανίας, με αρμοδιότητες που περιλαμβάνουν την πατρωνία φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ