Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε τα μαλλιά της | Η αλλαγή στο hair look και το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη νέα της εκπομπή στο Mega με την καλύτερη διάθεση και νέο χρώμα στα μαλλιά της.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή "Mega Καλημέρα" στη νέα της τηλεοπτική στέγη με ανανεωμένη ομάδα και ευχάριστη διάθεση να ξεκινήσει η νέα σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς. H Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας πλαισίωσαν την κεντρική παρουσιάστρια και δεσμεύθηκαν να μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται.

Ανθή Βούλγαρη | Τα αδημοσίευτα πλάνα από τον ροκ γάμο της με αφορμή την επέτειό της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη (pics)

Για την πρεμιέρα της εκπομπής, λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε με ένα κατακόκκινο φόρεμα που της ταίριαζε φανταστικά και τόνιζε τη γυμνασμένη της σιλουέτα ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Η Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε τα μαλλιά της | Η αλλαγή στο hair look και το μήνυμά της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Η ίδια λίγες ώρες πριν είχε δείξει στους followers της το αποτέλεσμα που τής χάρισε ο hairstylist Πάνος Καλλίτσης, τον οποίο εμπίστευεται τυφλά για τα μαλλιά της, μάλιστα οι δυο τους στο παρελθόν έχουν υπάρξει και κουμπάροι στον γάμο του με την Έλενα Χριστοπούλου. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με το κατάξανθο νέο της μαλλί και έγραψε για την αρχή της νέας της τηλεοπτικής δουλειάς : "Να ξέρετε είμαι πολύ χαρούμενη, εκτός από ένα τσικ παραπάνω ξανθιά. Τη Δευτέρα ξεκινάμε… ή μάλλον δεν ξέρω αν ξεκινάμε ή αν συνεχίζουμε κ πάλι σε μια ζώνη που το 2008 είχαμε πει την πρώτη μας καλημέρα… Δεν θα πω πολλά για τη πρεμιέρα μας, πέρα του ότι είναι της Δευτέρα στις 7:50. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον αέρα… θα τα λέμε όλα, κάθε μέρα… Η φωτογραφία είναι από τον @panoskallitsis, με έβαλε σε αυτό το φανταστικό φωτεινό δαχτυλίδι μπροστά κ νταααα νταααα!!! Να περάσετε όμορφα απόψε… μπορεί να πετύχω κάποιον από εσάς στα σοκάκια της Αθήνας, στους πρόποδες της Ακρόπολης… τσάρκα, φαγητάκι, ποτάκι Σεπτεμβριανό!"

Δες τη φωτογραφία της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ