Follow us

Anjelica Huston: Η υπεργυναίκα που έκλαιγε 3 ολόκληρες μέρες για τον Jack Nicholson

"Αν είχες τα κότσια θα με παντρευόσουν", του είχε πει κάποτε για να πάρει την κυνική απάντηση: "Να σε παντρευτώ; Αστειεύεσαι;".

MissBloom TEAM
Anjelica Huston

H Αnjelica Huston γεννήθηκε στη Santa Monica της California και είναι η κόρη του σκηνοθέτη και ηθοποιού John Huston και της Ιταλο-Αμερικανίδας αρχιμπαλαρίνας και μοντέλου Enrica Soma. Παππούς της Huston από τη πλευρά του πατέρα της ήταν ο γεννημένος στον Καναδά ηθοποιός Walter Huston. Η Huston, από τη πλευρά του πατέρα της, έχει Σκωτο-Ιρλανδική, Αγγλική και Ουαλική καταγωγή.

Πέρασε αρκετή από τη παιδική της ηλικία στην Ιρλανδία, ειδικά κοντά στο Κρώουγελ, στη κομητεία του Κάλγουεη, και στην Αγγλία, όπου παρακολούθησε το σχολείο Ηolland Park. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, άρχισε να παίρνει μέρος με μικρούς ρόλους στις ταινίες του πατέρα της. Ξεκίνησε τη καριέρα της πραγματικά πολύ μικρή, αντικαθιστώντας τα χέρια της Deborah Kerr στη βρετανική ταινία Casino Royale, 1967 και προχώρησε σε μεγαλύτερους ρόλους το 1969, ξεκινώντας, σαν παράδειγμα, από το Ενας περίπατος με την Αγάπη και το Θάνατο (A Walk with Love and Death,1969), όπου υποδύθηκε την 16χρονη ευγενή Γαλλίδα Clodia. Την ίδια χρονιά, η μητέρα της, που ήταν 39 χρονών τότε, πέθανε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα κι η Anjelica μετακόμισε στις Η.Π.Α., όπου έζησε σαν μοντέλο για αρκετά χρόνια. Ενώ έκανε μόντελινγκ, δούλεψε για φωτογράφους όπως ο Richard Avedon και ο Bob Richardson.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ