Follow us

Η Τάμτα απαντά αν είναι έγκυος, ​ το σπαρακτικό μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα μετά το τελευταίο αντίο στον Mad Clip & όλα τα νέα​

Ο Βαγγέλης Περρής "καρφώνει" τον ΣΚΑΪ για την επιλογή του "Όλα Γκουντ", η αινιγματική απάντηση του Λαμπρου Χούτου μετά τις δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό τους & το trailer-υπερπαραγωγή με την Κατερίνα Καινούργιου που μόλις κυκλοφόρησε.

MissBloom TEAM
yupiii collage

Η Τάμπτα δίνει την απάντησή της στα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης

Η Τάμτα απαντά αν είναι έγκυος, ​ το σπαρακτικό μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα μετά το τελευταίο αντίο στον Mad Clip & όλα τα νέα​

Η Τάμπτα μαζί με την Έλενα Παπαρίζου παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα του "Happy Day” με αφορμή την συναυλία τους στο Βεάκειο Θέατρο. Οι αγαπημένες τραγουδίστριες εμφανίστηκαν ευδιάθετες στην κάμερα ενώ η Τάμτα δεν δίστασε να απαντήσει στα τελευταία δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο παιδί του Πάρι Κασιδόκωστα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η αινιγματική απάντηση του Λαμπρου Χούτου μετά τις δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα για τον χωρισμό τους

Λάμπρος Χούτος - Ματίνα Ζάρα

Η Ματίνα Ζάρα μίλησε ανοιχτά για την απόφαση της ίδιας και του Λάμπρου Χούτου να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της ακύρωσης του γάμου τους, ενώ αναφερόμενη στους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό έκανε λόγο για ασυμφωνία χαρακτήρων. Αργότερα της συνέντευξης στην κάμερα του "MEGA Καλημέρα” ο Λάμπρος Χούτος έδωσε την απάντησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Το σπαρακτικό μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα μετά το τελευταίο αντίο στον Mad Clip

Ελένη Φουρέιρα

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Mad Clip ειπώθηκε στην κηδεία του στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου από τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και από τους εκατοντάδες θαυμαστές του. Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε ανάμεσα σε αυτούς, ενώ μετά το πέρας της κηδείας θέλησε να αφήσει ένα συγκινητικό μήνυμα στον άτυχο φίλο και συνεργάτη της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Βαγγέλης Περρής "καρφώνει" τον ΣΚΑΪ για την επιλογή του "Όλα Γκουντ"

Βαγγέλης Περρής

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας το "Πρωινό” και μεταξύ των συνεργατών της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα που παρέμειναν είναι και ο Βαγγέλης Περρής.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Super Κατερίνα" | Το trailer-υπερπαραγωγή με την Κατερίνα Καινούργιου μόλις κυκλοφόρησε

Η Κατερίνα Καινούργιου με φόρεμα από το ελληνικό brand που επιλέγουν όλες οι Ελληνίδες celebrities

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στον ALPHA και όλα θα είναι θα είναι σούπερ! Η "Super Κατερίνα" λοιπόν προετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:οο, με το εντυπωσιακό trailer να προμηνύει μία πολύ δυνατή αρχή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ