Follow us

"Μέρη του σώματός μου που θέλω να αποφεύγω να βλέπω" | Η εξομολόγηση γνωστής Ελληνίδας blogger

"Οι μεγάλοι μου μηροί, η ανοιχτή μου λεκάνη, η χαλαρή μου κοιλιά, τα τροφαντά μου χέρια, το κουρασμένο μου στήθος".

MissBloom TEAM
Lady Papaya @ladypapayacom

Μια ανάρτηση με άκρως εξομολογητική διάθεση έκανε η Νίκη Χάγια στον λογαριασμό της στο Instagram. Η vegan blogger και yoga instructor, γνωστή ως Lady Papaya ανέβασε δυο φωτογραφίες με την κόρη της και μίλησε για τη δική της "μάχη" αυτο-αποδοχής και αγάπης του σώματός της.

Χαρακτηριστικά έγραψε

Οι μεγάλοι μου μηροί, η ανοιχτή μου λεκάνη, η χαλαρή μου κοιλιά, τα τροφαντά μου χέρια, το κουρασμένο μου στήθος. Μέρη του σώματός μου, τα οποία θέλω να αποφεύγω να τα βλέπω. Και όμως είναι πάντα μαζί μου. Για να μου θυμίζουν το dna μου, τον τοκετό μου, τις αγκαλιές με την κόρη μου, τους ύπνους μαζί της ενώ τη θηλάζω, τα φαγητά που έχω γευτεί, τη ζωή που έχω απολαύσει.

Τι κρίμα να θέλω να τα κρύβω. Είμαι το παζλ και είναι τα κομμάτια μου και δεν τα αποδέχομαι. Αν δεν τα αποδεχθώ όμως πως θα νιώσω ολοκληρωμένη; Πώς θα νιώσω εγώ;


Αύριο είναι μία άλλη μέρα. Και ίσως κοιτάξω τον καθρέφτη ολόκληρο. Από έξω προς τα μέσα. Και ίσως να με αποδεχθώ και να με αγαπήσω ακριβώς όπως είμαι και όχι όπως δείχνω.

Φυσικά δεν άργησε να λάβει χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα από γυναίκες ακολούθους της, που επέδειξαν αμέσως ενσυναίσθηση ή ίσως ταυτίστηκαν με την Νίκη Χάγια, δεδομένης και της μεγάλης πίεσης των κοινωνικών στερεοτύπων και της φερόμενης ως "τέλειας" στερεοτυπικής εικόνας στην οποία πολλοί θεωρούν πως καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ