Follow us

Νέες "περιπέτειες" για την Κατερίνα Καραβάτου και την κόρη της, η Δέσποινα Βανδή εξηγεί γιατί "ναυάγησε" η συνεργασία με την Άννα Βίσση & όλα τα νέα

"Style me up" - το εντυπωσιακό trailer με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η έξοδος της Νάντιας Μπουλέ δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της & η Άννα Βίσση εξομολογείται: "Στην αρχή ήταν παράνομος ο δεσμός μας".

MissBloom TEAM
yupiii

Νέες "περιπέτειες" για την Κατερίνα Καραβάτου και την κόρη της Αέλια

Νέες "περιπέτειες" για την Κατερίνα Καραβάτου και την κόρη της, η Δέσποινα Βανδή εξηγεί γιατί "ναυάγησε" η συνεργασία με την Άννα Βίσση & όλα τα νέα

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει κρύψει ποτέ πως είναι μία χαρούμενη μητέρα η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στα αγαπημένα της παιδιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που η λαμπερή παρουσιάστρια έχει δώσει μία γεύση από τις οικογενειακές τους στιγμές στους διαδικτυακούς της ακολούθους. Αυτή τη φορά, η ίδια και η κόρη της Αέλια περνούν μαζί μία δύσκολη εμπειρία, την οποία και μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νάντια Μπουλέ | Λαμπερή έξοδος δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Νάντια Μπουλέ

Η Νάντια Μπουλέ διανύει μία γεμάτη περίοδο της ζωής της, αφού πριν από δύο μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, ενώ παράλληλα ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή. Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να αποδράσει από την έντονη καθημερινότητα της και να νυχτοπερπατήσει. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βραδινής της εξόδου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Style me up" | Δείτε το εντυπωσιακό trailer με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με το ανανεωμένο "Style me Up”. Το show μόδας έρχεται στον ALPHA με μία δυνατή κρητική επιτροπή, την Ραμόνα Βλαντή, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Τρύφωνα Σαμαρά,η οποία είναι πανέτοιμη να διαθέσει τις γνώσεις της.

"Η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράμε βαρετά ρούχα" φαίνεται να λέει το μοντέλο-παρουσιάστρια στο εκρηκτικό trailer που κυκλοφόρησε πριν από μικρό χρονικό διάστημα, πρσκαλώντας το τηλεοπτικό κοινό σε ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στον μαγικό κόσμο της μόδας και του στιλ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί γιατί "ναυάγησε" η συνεργασία με την Άννα Βίσση

Βανδή

Η κάμερα του "Πρωινού” και ο Γρηγόρης Μπάκας "έπιασαν” την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Άννα Βίσση, η οποία φαίνεται ότι δεν θα λάβει χώρα, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το διαζύγιο της.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 της είπε: "να σε μη σε ρωτήσω για άχρονες Δευτέρες που ανέβασες", με την ίδια να απαντά αρνητικά: "Να μη με ρωτήσεις" .

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Άννα Βίσση: "Στην αρχή ήταν παράνομος ο δεσμός μας"

Άννα Βίσση

Στην κάμερα του "Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε η Άννα Βίσση με μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης από την Λάρνακα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το κεφάλαιο Νίκος Καρβέλας. την πορεία της και τα σχέδιά της.

Ξεκινώντας από το παιδικά της χρόνια στη Λάρνακα και εξομολογήθηκε που και πότε έδωσε το πρώτο της φιλί λέγοντας: "Στα 12-14 ήταν εποχή που φλερτάραμε. Εδώ στον μώλο της Λάρνακας ήταν το νυφοπάζαρο, συναντιόμουν κρυφά με τον Αντώνη που ήταν ο γιος της οδοντιάτρου της Λάρνακας, η οποία όταν το κατάλαβε πήγε και με έδωσε στη μάνα μου. Έτρεχα να τον δω να δώσουμε ένα φιλάκι, θυμάμαι να τρέμω, όλος αυτός ο φόβος μη με πιάσουν. Με τον Αντώνη ήταν το πρώτο μου φιλί”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ