Follow us

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πρωταγωνίστρια της σειράς "Σασμός"

Η ηθοποιός μοιάζει να είναι το next big thing στην υποκριτική.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Χειλά _ Φαμέλη NDP Photo Agency

Τη γνωρίσαμε ως την τραγική "Θεοδοσία" στη σειρά "Άγριες Μέλισσες", της οποίας ο χαρακτήρας αν και κατάφερε να γίνει αντιπαθής στο κοινό, κατόρθωσε συγχρόνως να κερδίσει την εκτίμησή του. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φαίνεται πως έχει πολλά ακόμα να δώσει στην τηλεόραση και απόδειξη αποτελεί ο νέος της ρόλος ως "Αργυρώ" στη νέα σειρά του Alpha "Σασμός".

Αφροδίτη Λιάντου | 5 πράγματα που δεν γνώριζες για την πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς"

6 πράγματα που δε γνώριζες για τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:

1. Πολύ πριν γίνει ευρέως γνωστή στην τηλεόραση, η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική ταινία "Ουζερί Τσιτσάνης" υποδυόμενη τον ρόλο της Εβραίας Εστρέας σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνείας της. Την περσινή τηλεοπτική χρονιά είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στη σειρά του Mega "Σιωπηλός Δρόμος", ενώ διθυραμβικές ήταν οι εντυπώσεις που άφησε στους θεατές στην παράσταση "Αντιγόνη" που πρωταγωνίστησε το 2020 στο πλευρό της Ιωάννας Παππά και του Γιώργου Χρυσοστόμου.

2. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει σπουδάσει υποκριτική και ειδικότερα έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, αν και το όνειρό της ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, εν τέλει απομακρύνθηκε από το χορό εξαιτίας του θανάτου της μητέρας της.

3. Το γεγονός που τη σημάδεψε περισσότερο απ'όλα στη ζωή της ήταν η απώλεια της μαμάς της σε ηλικία 16 ετών. "Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή", είχε πει χαρακτηριστικά για τη δυσάρεστη εμπειρία στη ζωή της.

4. Έχει δύο επίθετα γιατί ήθελε να προσθέσει και εκείνο της μαμάς της στο όνομά της, αφού την έχασε.

5. Έχει πάνω από έναν χρόνο σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδερφό του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο φαίνεται πως τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Μάλιστα, ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς "Άγριες Μέλισσες" τη βοηθούσε να μάθει τα λόγια.

6. Στη νέα τηλεοπτική σειρά "Σασμός" στην οποία πρωταγωνιστεί, έχει αναλάβει τον ρόλο της Αργυρώς. Όπως δήλωσε, το πατρικό σπίτι του ρόλου της είναι το πραγματικό σπίτι στο οποίο μεγάλωσε, συνεπώς οι συναισθηματικές στιγμές που βλέπουμε στην οθόνη μας είναι πέρα για πέρα αληθινές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ