Follow us

Τζένη Καζάκου | Νέα εμφάνιση της νεαρής κούκλας κόρης του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη

Στην παράσταση "Προμηθέας Δεσμώτης" με χαλαρό look.

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Καζάκος - Τζένη Καζάκου NDP

Μεγάλο κοινό συγκεντρώθηκε στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" για να παρακολουθήσει την τραγωδία "Προμηθέας Δεσμώτης" σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, που ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, συνεχίζει την περιοδεία για ακόμα λίγες παραστάσεις σε επιλεγμένα θέατρα της Αττικής, ολοκληρώνοντας το "ταξίδι" στις 26 Σεπτεμβρίου. Δες εδώ το πρόγραμμα των παραστάσεων.

Σπύρος Μπιμπίλας | "Είναι σαν να τιμωρούνται όλοι οι ηθοποιοί που έπαιζαν με τον Φιλιππίδη"

Η σπουδαία τραγωδία του Αισχύλου πραγματεύεται την αντίσταση του αλυσοδεμένου στον Καύκασο Προμηθέα, να υποκύψει στο θέλημα του "ανελέητου" Διός, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει τη βαθιά θρησκευτική ιδιοσυγκρασία του συγγραφέα.

Με ένα καστ διακεκριμένων ηθοποιών - στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου βλέπουμε επίσης τον Αλέκο Συσσοβίτη στον ρόλο του Ωκεανού, τον Ιωάννη Παπαζήση στον ρόλο του Ερμή και την Ηρώ Μπέζου στον ρόλο της Ιούς - και ερμηνείες που συζητήθηκαν δεόντως, η παράσταση εξακολουθεί να αποθεώνεται, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αρκετών διασήμων.

Στην παράσταση που έλαβε χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου, πολλοί ήταν οι celebrities που έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την κόρη του Τζένη, την οποία θα παρακολουθήσουμε στη νέα σειρά του Mega, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", ο Θανάσης Λάλας και ο Νίκος Μουρατίδης.

Η εμφάνιση της Τζένης Καζάκου

Η νεαρή ηθοποιός για την έξοδο με τον μπαμπά της επέλεξε ένα casual outfit, φορώντας ένα λευκό τοπ το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι, sneakers και ένα μαύρο δερμάτινο biker jacket, τώρα που ο καιρός αυτές τις ημέρες το απαιτεί.

Δες φωτογραφίες:

Τζένη Καζάκου | Νέα εμφάνιση της νεαρής κούκλας κόρης του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη
Θανάσης Λάλας
Νίκος Μουρατίδη;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ