Follow us

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία | Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο πέντε μηνών γιος τους

Ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς στις 7 Απριλίου.

MissBloom TEAM
Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία Papadakis Press

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη, με αφορμή την έναρξη της σειράς "Σασμός".

Ορφέας Αυγουστίδης - Γεωργία | Βόλτα στο κέντρο της πόλης με τον νεογέννητο γιο τους (pics)

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο 5 μηνών γιος του, που ήρθε στον κόσμο στις αρχές του περασμένου Απριλίου. Να σου θυμίσουμε ότι η σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του ονομάζεται Γεωργία και προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

"Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία. Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος.

Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου. Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου".

Αναλυτικά το απόσπασμα από την εκπομπή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ