Follow us

Έγκυος πρώην παίκτρια του GNTM, η Μυρτώ Αλικάκη για όσους έλεγαν ότι έχει νευρική ανορεξία και είναι εθισμένη στην κοκαΐνη & όλα τα νέα

Η Βίκυ Κάβουρα ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο; Tο εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων των διδύμων Τότσικα & Ρέβη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της νίκη.

MissBloom TEAM
yupiii

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Έγκυος πρώην παίκτρια του GNTM, η Μυρτώ Αλικάκη για όσους έλεγαν ότι έχει νευρική ανορεξία και είναι εθισμένη στην κοκαΐνη & όλα τα νέα

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη”. Η ηθοποιός - επιχειρηματίας αναφέρθηκε στα μελλοντικά της σχέδια, ενώ στη συζήτηση έπεσε το όνομα του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πάνω στην ανδρική γραμμή μαγιό που λάνσαρε πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα, και πολλά δημοσιεύματα τους ήθελαν κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Η Βίκυ Κάβουρα δεν δίστασε να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Αποστόλης Τότσικας & Ρούλα Ρέβη | Δες στιγμές από το εντυπωσιακό πάρτυ γενεθλίων των διδύμων τους

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Ο Αποστόλης Τότσικάς και η Ρούλα Ρέβη είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού πάρα πολύ πρόσφατα τα αγαπημένα τους δίδυμα συμπλήρωσαν τα έξι έτη. Το γεγονός αυτό θα ήταν αδύνατον να μην εορταστεί καταλλήλως, με τους δύο χαρούμενους γονείς να οργανώνουν κάτι ξεχωριστό για τα γενέθλια των παιδιών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"GNTM" | Ποια πρώην παίκτρια είναι έγκυος;

gntm

Η ζωή για μία πρώην διαγωνιζόμενη του πολυσυζητημένου "GNTM” θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο, αφού πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Το εντυπωσιακό μοντέλο είχε κερδίσει τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι το σπίτι του παιχνιδιού. Μέσα από ένα ιδιαίτερο post γνωστοποίησε πως είναι έγκυος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της νίκη. Δες τη φωτογραφία

Σάκκαρη - Μητσοτάκης

Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε μία ακόμη κατάκτηση περνώντας στα ημιτελικά του Αμερικανικού OPEN και όπως είναι φυσικό επόμενο, το κοινό την αποθέωσε. Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν παρευρέθηκε στον αγώνα της, έκανε την εμφάνισή του από μακριά, ζωγραφίζοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη της επιτυχημένης τενίστριας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Τσολάκη βάζει φρένο στις συζητήσεις για την προσωπική της ζωή: "Τη ζωή μου και τους ανθρώπους που την αφορούν την κρατάω για μένα"

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη παραχώρησε μία συνέντευξη έφ' όλης της ύλης στον Γιώργο Κουτσουρλή και το Zinapost.gr με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα του "Open Weekend”. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην ζωή της εντός αλλά και εκτός τηλεόρασης, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αναφορικά με την προσωπική της ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μυρτώ Αλικάκη: "Έλεγαν ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω νευρική ανορεξία"

Μυρτώ Αλικάκη

Στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα;” στο OPEN βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την απότομη αναγνωρισιμότητα, το ελληνικό #metoo, αλλά και τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για εκείνη.

Η Μυρτώ Αλικάκη που έγινε ευρέως γνωστή εν μία νυκτί μέσα από τον ρόλο της Αναστασίας στο ομώνυμο σήριαλ εξομολογήθηκε: "Ήμουν 21 ετών. Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Με τρόμαξε πάρα πολύ. Στο δικό μου το μυαλό όταν ξεκίνησε όλο αυτό ήταν σχεδόν κατάρα. Έτσι το βίωσα. Μου πήρε πολλά χρόνια να καταλάβω πόσο ευλογία ήταν. Μου ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να βρω την ψυχική μου ηρεμία και να μην γίνω κάτι άλλο από αυτό που ήθελα να γίνω.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ