Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Πρόταση γάμου νομίζω δε θα μου κάνει ο Φίλιππος ποτέ"

"Νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου & ο Φίλιππος Τσαγκρίδης Instagram

Στον Μιχάλη Πλεμένο και το Happy Day μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου. Να σου θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου με το "Super Κατερίνα".

Για τη νέα της εκπομπή, είπε

Με το που άκουσα τον τίτλο της εκπομπής μου, Super Κατερίνα, είπα ότι δε μου αρέσει καθόλου, μήπως είναι λίγο ψωνίστικος; Αρχίζει και διαρρέει ο τίτλος και βλέπαμε σχόλια θετικά και ότι έχει πλάκα. Σούπερ θα είναι η εκπομπή όχι εγώ. Δεν μαγειρεύω, δεν χορεύω, όλα λάθος. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης" είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε: "Ένας από τους λόγους που ήθελα να πω ναι ήταν ότι θα έπαιρνα πολύ καλή πάσα από το Happy Day.

Για τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, τις διακοπές τους αλλά και το ενδεχόμενο πρότασης γάμου, δήλωσε:

"Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία. Κυριολεκτικά, γιατί ζητούσα συνέχεια από τον Φίλιππο να με βγάζει φωτογραφίες και μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε μαζί μας την Πωλίνα τη φωτογράφο.

"Δεν το αντέχω να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο” μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν. Πρόταση γάμου νομίζω δε θα γίνει ποτέ"

Δες όσα είπε στα σκόλουθα βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ